Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem elfogadott a poligámia?
Miért kellene, hogy elfogadott legyen? Sem anyagilag sem erkölcsileg nem túl jó ötlet. Te örülnél, ha a feleséged más felesége is lenne?
Ha el akarsz válni egy feleségedtől, elég sokba kerül.. érzelmileg és anyagilag a padlón vagy, de van egy másik feleséged, vagy akár több aki kéri a gyerektartást.
csaj vok, szval a férjem :D
én nem bánnám
Igen csak rosszul is elsülhet.
Esetleg egy másik nőben megtalálja a számára igazit és onnatól csak ő kell neki, és ha szereted ez valószínűleg nem lesz egy könnyű dolog.
Nemtudom én az ilyen nyitott kapcsolatot úgy tudom elképzelni, hogy ha van gyereketek és az ő lelki fejlődése érdekében megmaradtok házasok (hogy ne legyen egy negatív példa a gyerekben), akkor mással feküdtök le, persze nem ott ahol a gyerek él, és neki erről nem kell tudnia.
Bár a mai házasok gyerek mellett is elválnak, mert mindkét félt az önös érdekei vezérelnek, abba más senki nem gondol, hogy ezt a gyereke hogy is dolgozza majd fel.
Mivel a gyerekeknek elsősorban a szülők a példaképei.
Nem hiszem el, hogy szeretitek egymást. Mármint úgy igazán, szerelemből. Én soha nem tudnék más férfival lenni a barátom mellett...és ő sem más nővel. Más dolog, ha nincs senkim, de így, soha. Nem értem ezt a hozzáállást. Semmi közöm hozzá, nem azért írom,csak nem tudom megérteni.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!