Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jobb világban élnénk hogyha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb világban élnénk hogyha a poligámia lenne elfogadottabb?

Figyelt kérdés

Ha valaki megkíván egy másik embert tényleg akkora bűn? Megéri egy tök jól működő kapcsolatot ezért megsemmisíteni? Nem is kell megcsalni, csak őszinte lenni vele, hogy leszeretne feküdni valakivel.

Miért elfogadottabb a monogámia? Inkább sorozat monogámia van, mert nem mindegyik kapcsolat tart örökre, hanem 2-3 év után eldobják egymást, mint egy rossz cipőt. Ezért is jobb lenne, ha a poligámiának nagyobb lenne az elfogadottsága.

2020. okt. 4. 13:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
36%
Egyetértek a kérdezővel teljesen.
2020. okt. 4. 13:53
 2/16 anonim ***** válasza:
77%
Kérdező, semmi sem akadályoz meg téged abban, hogy olyan helyre költözz, ahol ez elfogadott.
2020. okt. 4. 14:01
 3/16 anonim ***** válasza:
25%
Hol elfogadott?
2020. okt. 4. 14:02
 4/16 anonim ***** válasza:
67%
Az iszlámban elfogadott, szerintem arra célozgat a kettes, bár nem gondolom, hogy ki kellene rekeszteni valakit a nyugati kultúrából egy alapvetően amúgy liberális elképzelés miatt.
2020. okt. 4. 14:06
 5/16 anonim ***** válasza:
10%
Egyetértek veled. Én is szívesebben élnék poligámként.
2020. okt. 4. 14:35
 6/16 anonim ***** válasza:
21%
Engels, A család a magántulajdon és az állam eredete című könyvében beszélt a kezdeti csoportházasságokról. Na max azt lenne jó visszahozni.
2020. okt. 4. 15:47
 7/16 A kérdező kommentje:
Nem az iszlámra gondoltam. Hanem arra, hogyha van egy partnerem, miért lenne probléma, ha valaki mással is lefeküdnék? Mondjuk olyan barátnőm lenne, akit nem tartok annyira vonzónak, de mondjuk nagyon szeretem a személyiségét. Lehet, hogy megkívánnék egy másik nőt, és leszeretnék vele feküdni. Mi ezzel a probléma? Miért kell a másik személyes szabadságát korlátozni a (sorozat)monogámia oltárán?
2020. okt. 4. 15:49
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Ennek az lenne a vége, hogy a csúnyácsak feleséged napi 2 új pasi megdugná, neked meg félévente jönne össze egy nő.
2020. okt. 4. 15:52
 9/16 A kérdező kommentje:
#6 Majd ránézek, mert érdekel a téma. Engem amúgyis vonz a marxizmus. Párkapcsolatot is úgy fogom fel, hogy a partnerem nem a tulajdonom, hanem egy barát aki iránt vonzalmat érzek. Na most mi lenne, ha a sima barátság is úgy működne, mint a kapcsolatok. Mondjuk a barátom megszakítaná velem a kapcsolatot, mert mással is barátkozom. Vicces lenne, nem? 😀
2020. okt. 4. 15:53
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Amire te gondolsz, azt nyitott kapcsolatnak hívják és nem poligámiának. Az első azt jelenti, hogy van 1 partnered, de mással is lefeküdhetsz ha úgy van. Ez csak megbeszélés kérdése, ha találsz olyan lányt, aki ebben benne van, akkor simán élhettek így. Ezzel szemben a poligámai azt jelenti, hogy több emberrel vagy kapcsolatban egyszerre.
2020. okt. 4. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!