Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért terjedt el Nyugaton, hogy a magyar nők nagyon rossz feleségek? Van valóság alapja?
Elterjedt, hogy szórakozni jó velük, mert a külföldi pasiknak nagyon hamar letolják a bugyit. De csak erre jók. Feleségnek iszonyúan csapni valók, és erre már az idősebb korosztály is figyelmeztetik őket.
Tényleg ebből a szempontból szerencsétlenek a magyar férfiak, mert rossz feleség jut a legtöbbnek?
20.
Tehát annyira értelmesek, akkor értelmesebb dolgokat mondanának, nem a "bezzeg a nők külseje" lenne a fő téma. Ezt pont ilyen dokkmunkásoktól várnám (a füttyögős változattól)
21.
Németnek született vagy német állampolgár? Mert ez utóbbi már lehet simán szíriai vagy török leszármazott :D
Nem, a dokkmunkás valóban füttyög és üvölt, hogy demegbasználak, ezek az emberek bókolnak. Egyáltalán nem sértő módon.
Megjegyzik, hogy kis hazánkban gyönyörű nők vannak. Ez sehol nem fér össze azzal a sok bunkó munkással.
16
En meg azt tapasztalom, hogy a magyar top no maximum kozepesnek menne el pl a szlavok kozott. De ez ugyanugy igaz a latinakra es az igazan szep azsiai nokre is. A magyarok nem utik meg azt a mercet. De mondom, be kell utni google-be, (en most meg is tettem) es egy olyan oldalt nem talalni, ahol akar emlites szintjen elokerultek volna a magyarok. Szoval le lehet pontozni megint, de attol meg nem lesz igazatok.
26.
Azért mondják ezt, mert az etikett akkor. Valószínűleg mindenkinek ezt mondják, mert mint a te példád is mutatja - ezt a dicséretet benyeli a többség. Mert ezt akarja hallani.
Én akikkel találkoztam mindig azt mondták forma1?? De a legtöbben azt sem tudtak hol van Mo- Kerdezetk a csoportot ki honnan jött: Germany, France majd jöttünk mi erre csak röhögtek amikor mondtuk hungary mert azt hittek éhesek vagyunk. Mindketten kövérek raadasul! :D
Képzelhetitek!
Évek óta házasságban élek, és 20 éve az üzleti világban mozgok. Napjában 30x akarják átlagosan átbaszni a fejem. Nem, nem hazudnak :) ők tényleg így gondolják.
Aki meg a Googlet emlegeti, mostmár én is beütöttem, és lám, én nem azt láttam, amit te.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!