Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért terjedt el Nyugaton, hogy a magyar nők nagyon rossz feleségek? Van valóság alapja?
Elterjedt, hogy szórakozni jó velük, mert a külföldi pasiknak nagyon hamar letolják a bugyit. De csak erre jók. Feleségnek iszonyúan csapni valók, és erre már az idősebb korosztály is figyelmeztetik őket.
Tényleg ebből a szempontból szerencsétlenek a magyar férfiak, mert rossz feleség jut a legtöbbnek?
A magyar nőket mindenhol a legszebbnek tartják a világon. És ez így is van.
Ha szerinted nem, akkor keresd külföldön a tökéletest.
Tényleg azt hiszed, hogy bárkit zavar?
12.
Ez mondjuk szerintem hatalmas túlzás (legalább akkor, mint a kérdésben szereplő baromság), leginkább a magyarok állítják ezt, mindkét nemből. Ami valahol érthető is, szinte minden nép a sajátjait tartja a legszebbeknek, még azok is akiket innen lerondázunk alapesetben.
"A magyar nőket mindenhol a legszebbnek tartják a világon. És ez így is van."
LOL, a magyarokon kivul ezt senki nem gondolja igy. Egyebkent egyszeru leellenorizni, ezer lista van errol, csak beutod a gugliba angolul, es voila, sehol nem szerepelnek a magyar nok. Meg Europaban sem tartjak oket a legszebbnek.
Én ezt tapasztaltam. Bármilyen nemzetközi konferenciát ezzel kezdtek, hogy magyar nők, miután megtudták, hogy magyar vagyok.
Nő vagyok, nem objektív a Véleményem a témában, de azt látom a környezetemben, hogy a magyar átlag nő úgy néz ki, mint külföldön a szebbje.
16.
Persze, mert valamit mondaniuk kell. És mivel semmit nem tudnak a magyarokról így az alábbi három téma szokott nyerni:
- Puskás
- bjútifúl vumen (ezt bármely néppel el lehet sütni)
- gulash
Esetleg egy szar szóvicc ("pun") a Hungary és a hungry szavak közti hasonlóságról.
18.
Ez egy rálicitálás a kérdező baromságára? Ez olyan szintű volt, mint a "pocsék időjárás is a kormány hibája" aranyköpés.
17,azért még ismeretlenül is gondolhatnád, hogy akik ennyire unintelligensek, azok nem járnak konferenciákra :)
Nagyon is sokat tudnak a magyarokról. Főleg mostanság. A magyar konyha egy részét imádják, másik része nem megy nekik.
Az unintelligens példányok nem a nőket és a kaját emlegetik, hanem kizárólag a pálinkát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!