Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért terjedt el Nyugaton, hogy a magyar nők nagyon rossz feleségek? Van valóság alapja?
Elterjedt, hogy szórakozni jó velük, mert a külföldi pasiknak nagyon hamar letolják a bugyit. De csak erre jók. Feleségnek iszonyúan csapni valók, és erre már az idősebb korosztály is figyelmeztetik őket.
Tényleg ebből a szempontból szerencsétlenek a magyar férfiak, mert rossz feleség jut a legtöbbnek?
33.
Nagyjából az "nemzetközi gyakori" veretes véleményeit olvashatjuk.
Daily News Hungary? Komolyan? : D
Bookingport.hu? - Meg egy magyar altal irt cikk
A westeastcafe-s kommentedhez mit fuzzek hozza? Hogy fizetett hozzaszolast linkeltel be, ami az oldal nepszeruseget hivatott novelni?
Raadasul a kidobott linkek alapjan latszik, hogy te nem altalanossagban arra kerestel ra a legszebbnek tartott nokre, hanem kifejezetten a magyarokra fokuszaltal, ezzel reszlehajrova teve a kidobott eredmenyeket. Ennek ellenere az altalad belinkelt oldalak kozul meg igy is minimum ket cikk magyar elme gyartmanya.
A legutolso kommentedre reflektalva:
En nem valogattam, beirtam egyszeruen googliba, hogy "countries with the most beautiful women in the world\Europe" es belinkeltem a talalatokat. Nem ugy mint te, aki eleve a magyarokra keresett ra kulon.
Valoban, Amerikaban es mas kontinenseken kevesen tudnak rolunk, de az esztekrol meg kevesebben, ok megis van, ahol elokelo helyen szerepelnek.
Egyebkent nem vagyok ferfi, ezt csunyan benezted. De ha ferfi lennek is kikernem magamnak a kicsimezest. Inkabb tedd rendbe a sertett egodat ahelyett, hogy szemelyeskedni probalsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!