Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mondás szerint, akinek nagy az orra, annak nagy a farka is. (tehát egyenesen arányos) De vajon a nők szájnyílása is egyenesen arányos a vaginájuk nagyságával? Esetleg fordítottan arányos?
én ilyet még nem hallottam. De nekem pici a szám, és szük vagyok odalent tehát az én esetemben kivételesen igaz. Még sosem gondoltam bele ezelött...
22/L
nem fasz.ságból, de nem az orr méretétő fog függni a fa.rok méret, meg nem a száj nagyságától
nagy a szám akk nagy a segg.lyukam is??? ez kb ilyen
Hülye kérdésre hülye válasz....
De megpróbálok rendesen válaszolni. Hátha megérted.
Szerintem ez nincsen így. Már az eleje hibádzik. Én azt hallottam, hogy amilyen hosszúak a pasi ujjai, olyan arányos hozzá képest a farka is. Szerintem ebben lehet valami, nem?
A másik oldalt meg cáfolnám!
Nekem kicsike a szám, de alul viszont nem vagyok szűk...ha érthető. Szóval ez között biztsan nincsen összefüggés, meg egyáltalán sem.
L
Nekem is kicsi a szám és a hüvelyem is.
Lehet mégis csak igaz.
Volt egy barátom kicsi volt az orra lent se volt nagy.xd
Hát a páromnál egy bejött:D
De amúgy vannak ilyen arányok az emberi testen, aki szokott emberi testet rajzolni az tudja..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!