Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak.Nektek tetszik ez az alkat?
Ez tipikusan az az alak, amelyik a nők 99,9%-nak még plasztikai műtéttel is elérhetetlen.(mondjuk ez a lány full plasztika, de ez itt most nem számit)
Mert ha 1 képet tettem volna fel, akkor csak félig lenne igaz, nem? :)))
Nem vagyok rászorulva a Tinderre :)
De most már kérlek, ne írj többet, mert nem azért tettem fel a kérdést, hogy valaki azzal erőlködjön hogy bebizonyítsa hogy irigy vagyok. Neked tetszik, nekem nem. Ennyi.
Nem értem egyesek miért akarják az ízlésüket ráerőltetni másokra. Meg még mindig az volt a kérdés, hogy tetszik-e nem az, hogy megtudnád-e szerezni ezt vagy a számodra ideálisat, szóval miért jönnek egyesek azzal, hogy ki hogy néz ki?
De ha már ennyire nem tudja senki se elképzelni, hogy sportos emberek is használják ezt az oldalt, akkor megsúgom, hogy nekem kockahasam van, és ha alacsonyan tartom a testzsírom és rendszeresen edzek, akkor majd pont egy olyan nő fog tetszeni aki ennyire zsíros? Többségében az emberek a hasonlóhoz vonzódnak.
#9 voltam aki a vékony csajt linkelte a kezdetleges kockahassal
"De ha már ennyire nem tudja senki se elképzelni, hogy sportos emberek is használják ezt az oldalt, akkor megsúgom, hogy nekem kockahasam van, és ha alacsonyan tartom a testzsírom és rendszeresen edzek, akkor majd pont egy olyan nő fog tetszeni aki ennyire zsíros?"
Pedig egyáltalán nem ritkaság, amit írsz. Az elmúlt pár százezer évben nem az volt a jellemző, hogy egy életen át folyamatosan van kaja. Én is zsírtalan férfi vagyok, az agyam/farkam vonzalma viszont úgy lett huzalozva, hogy a potenciális utódjaim anyja tudjon szoptatni ínség idején is.
Hát őhm ok. Nem nekem szólt az írásod, de ezek szerint valahol az én genetikámban hiba történt vagy épp jól funkcionál, nézőpont kérdése. Nálam ilyenféle dolog nem aktiválódott, kiveszett a DNS-ből 😂 Nem tartom reális érvnek. Utódnemzés igen, biztos van, de hogy mit tartasz szépnek az nem hiszem, hogy bárhol ezek szerint már születés idejében eldőlne. Egyébként az ideál történelem során is változott, elég csak a ruhákat, szobrokat, festményeket is megnézni.
Ha pedig a média annyira befolyásolna, akkor miért van az, hogy filmektől kezdve mindenhol csüngő, hatalmas mellekre csorog a nyálunk, engem pedig a hideg is kiráz tőlük? (ha médiát hozná fel valaki esetleges érvnek)
Nem vagyok tökéletes, átlagos vékony alakom van. Nem hiszem, hogy ha meghíznék vagy kipattintanám magam, akkor változna az ízlésem. Most más kérdés kinek hogyan tetszem, de attól még kialakult ízlésem van, amin nem tudok változtatni. Azt pedig határozottan állíthatom, hogy a képeken levő alak nem tetszik.
#9 által linkelt kép körülbelül az ideálom. #18 sem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!