Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak.Nektek tetszik ez az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak.Nektek tetszik ez az alkat?

Figyelt kérdés

Ez tipikusan az az alak, amelyik a nők 99,9%-nak még plasztikai műtéttel is elérhetetlen.(mondjuk ez a lány full plasztika, de ez itt most nem számit)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2020. aug. 28. 12:46
1 2 3 4 5 6
 31/54 A kérdező kommentje:
igen igen! irigy vagyok :( ... na de zárjuk ezt le. Várom a többi véleményt :)
2020. aug. 28. 15:09
 32/54 anonim ***** válasza:
0%
Az utolsó hozzaszolasodbol lejott h inkább te szeretnél így kinezni. Szár mi h vannak, akiknek ez tetszik?😀 Dolgozz meg érte. A második képen lévő alakot ugyanis simán ellehet érni.
2020. aug. 28. 15:09
 33/54 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon szeretnék így kinézni :(( minden álmom!! Reggeltől estig sírok, mert meg sem közelítem ezt az alakot. :((... na de térjünk vissza a tárgyhoz. köszi :)
2020. aug. 28. 15:11
 34/54 anonim ***** válasza:
0%

Tudjuk, hogy szeretnél így kinézni és azt várod, hogy a pasik azt írják, hogy mű meg nem tetszik nekik, hogy te jobban érezd magad.

Ha nem szeretnél ilyen lenne, nem így válaszoltál volna és ki se írtad volna.

2020. aug. 28. 15:12
 35/54 A kérdező kommentje:
igen, így van ! már félre tettem 20 ezer eurót a plasztikai műtétre :) és reméltem hogy itt annyi lehúzós válasz lesz, hogy vehetek belőle inkább egy aútot... de mivel annyira az emberek véleménye szerint élem az életem, ezért meggyőztetek, és még is csak marad a inkább a műtét :)....
2020. aug. 28. 15:17
 36/54 anonim ***** válasza:
0%
De most komolyan 😀 tényleg meg sem született volna a kérdés 😀 v esetleg az exed egy ilyenre cselelt le és azért akarod azt olvasni h fuu kajak, ez milyen ronda?
2020. aug. 28. 15:19
 37/54 A kérdező kommentje:
IGEN!
2020. aug. 28. 15:20
 38/54 anonim ***** válasza:
0%
Biztos azt hiszed h nem értjük a szarkazmust, de minden viccnek a fele igaz 😉
2020. aug. 28. 15:21
 39/54 A kérdező kommentje:
ennek nem csak a fele igaz :(
2020. aug. 28. 15:22
 40/54 anonim ***** válasza:
0%

Főleg akkor igaz, ha egy nő teszi ki és nem csak 1 képet.

Menj fel Tinderre majd ott helyre teszik az EGOdat

2020. aug. 28. 15:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!