Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak.Nektek tetszik ez az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak.Nektek tetszik ez az alkat?

Figyelt kérdés

Ez tipikusan az az alak, amelyik a nők 99,9%-nak még plasztikai műtéttel is elérhetetlen.(mondjuk ez a lány full plasztika, de ez itt most nem számit)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2020. aug. 28. 12:46
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem az ilyen extrán nőies alak abszolút bomba nagyon sok férfinél, csak sok válaszadónak savanyú a szőlő
2020. aug. 28. 14:45
 22/54 A kérdező kommentje:
Érdekes amúgy, hogy csak a nők védik :))
2020. aug. 28. 14:49
 23/54 anonim ***** válasza:
95%

Vékonyabb lányok nekem is.

És a mai lányok tényleg így néznek ki, vastag comb és húsisak, de ettől függetlenül megy a has poló :)

2020. aug. 28. 14:52
 24/54 anonim ***** válasza:
12%

Akár férfi, akár nő mondja, a nő gyönyörű és sokan álmodnak ilyen nőről és kinézetről.

De mivel ezen a fórumon minden pasi izmos, magas, jóképű és az ágyba is fenomenális, meg nekik az összes exük egy topmodell volt nekik így ez átlagos.

A nők meg irigyek rá és ezzel magukat nyugtatják, hogy nem is akarnak jól kinézni, mert nem természetes meg stb...

2020. aug. 28. 14:52
 25/54 anonim ***** válasza:
69%
Örülök hogy szinte senkinek sem tetszik. Remélhetően rám fog fanyalodni.
2020. aug. 28. 14:55
 26/54 A kérdező kommentje:

#24, minden nő jól akar kinézni,sőt minden ember... de nem mindenkinek egyenlő a szép külső ezzel a természetellenes és groteszk kinézettel.

Viszont van akinek tetszik, és ez ellen nem tudunk, és nem is akarunk tenni. De azért kiváncsi voltam hányan vannak.

2020. aug. 28. 14:59
 27/54 anonim ***** válasza:
8%
Ez tipikusan az a test és alak, ami az emberek 90%-nak tetszik. Kész pont.
2020. aug. 28. 15:00
 28/54 A kérdező kommentje:
A te véleményed testesíti meg a 90%-ot? Rendben :)) Csináltasd magad ilyenre.
2020. aug. 28. 15:03
 29/54 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, azért ne kezd el személyeskedni. Atto, mert ő így gondolja, attól még nem kell visszavágón h akkor csinaltatsd magad ilyenné.
2020. aug. 28. 15:05
 30/54 anonim ***** válasza:
15%

Ezek szerint egy irigy nő írta ki a kérdést a válaszodból ítélve, aki szeretne így kinézni.

Nem csináltatom meg magam, mert pasi vagyok.

2020. aug. 28. 15:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!