Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak.Nektek tetszik ez az alkat?
Ez tipikusan az az alak, amelyik a nők 99,9%-nak még plasztikai műtéttel is elérhetetlen.(mondjuk ez a lány full plasztika, de ez itt most nem számit)
Vékonyabb lányok nekem is.
És a mai lányok tényleg így néznek ki, vastag comb és húsisak, de ettől függetlenül megy a has poló :)
Akár férfi, akár nő mondja, a nő gyönyörű és sokan álmodnak ilyen nőről és kinézetről.
De mivel ezen a fórumon minden pasi izmos, magas, jóképű és az ágyba is fenomenális, meg nekik az összes exük egy topmodell volt nekik így ez átlagos.
A nők meg irigyek rá és ezzel magukat nyugtatják, hogy nem is akarnak jól kinézni, mert nem természetes meg stb...
#24, minden nő jól akar kinézni,sőt minden ember... de nem mindenkinek egyenlő a szép külső ezzel a természetellenes és groteszk kinézettel.
Viszont van akinek tetszik, és ez ellen nem tudunk, és nem is akarunk tenni. De azért kiváncsi voltam hányan vannak.
Ezek szerint egy irigy nő írta ki a kérdést a válaszodból ítélve, aki szeretne így kinézni.
Nem csináltatom meg magam, mert pasi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!