Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak.Nektek tetszik ez az alkat?
Figyelt kérdés
Ez tipikusan az az alak, amelyik a nők 99,9%-nak még plasztikai műtéttel is elérhetetlen.(mondjuk ez a lány full plasztika, de ez itt most nem számit)
2020. aug. 28. 12:46
1/54 anonim válasza:
Persze, hogy gyönyörű ez nem is kérdés.
Amelyik pasi azt mondja, hogy neki ezért meg azért nem kellene az csak hazudik és irigy mert sose lehet ilyen nője még 1 éjjszakára se.
2/54 anonim válasza:
Nem tetszik. Volt már nála szebb barátnőm, de nem is ez a lényeg.
3/54 anonim válasza:
Jah elnézést, ez a gyakori kérdések, ahova a TOP pasik járnak, aki jóképűek, izmosak, nagy a farkuk és modell barátnőik voltak. Tipikus és hihető...
4/54 anonim válasza:
Elérhetetlen?! 😮😮 Minden második nő így néz ki.
5/54 anonim válasza:
Hat nekem soha nem tetszett ez a fajta alkat.
29F
6/54 anonim válasza:
Nem, nekem a vékony lányok jönnek be, nem a harcikancák.
7/54 anonim válasza:
Nem. Nem vagyok irigy sem, nem is értem az #1 elképzelését. Se mell se fenékügyileg nem az esetem. Arról pedig nem is beszélve, hogy aránytalan. Nekem vékonyabb alak tetszik. Lehet bennem romlott el valami már születésemtől kezdve, de se a nagy mell, se pedig a nagy fenék nem vonz. Egy kicsi és formás viszont annál inkább! Másnak az én ízlésem deszka, vagy túl vékony, de hát ez van, engem különösképp nem is érdekel, nekem kell tetszenie. A képen szereplő alak nem vált ki belőlem semmit. Vastag és aránytalan számomra, ennyit látok. 24f
8/54 anonim válasza:
Az első képen röhögnöm kellett, mint egy karikatúra. Gondolom sok kozmetika/retus előzi meg mire így néz ki a kiscsaj. Tudom, irigy vagyok... :)
N
9/54 anonim válasza:
Nem jön be, a vékonyabbakat szeretem, de linkelek egyet, hogy számomra milyen lenne a tökéletes.
10/54 anonim válasza:
Bárcsak ilyen vonzó lehetnék.
21 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!