Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tetszik egy férfi akkor sem kéne lesziáznom elsőre ugye?
Figyelt kérdés
Jogász az illető ezért nem merem lesziázni de náluk tegeződés megy. Mondjuk a 60 éves ügyvédet nem sziázzak le ott sem de az ilyen 40-ig bezárólag tegeződés megy ahogy elnéztem. Én 24 vagyok ő olyan 35, talán neki is bejövök, láttam nagyon megnézett de lehet csak azért mert új vagyok ott.2020. aug. 27. 13:50
2/28 anonim válasza:
Köszönj neki ahogy szeretnél, nem ezen fog múlni
3/28 A kérdező kommentje:
Azért egy jogászt nem illik lesziázni. :/
2020. aug. 27. 13:53
4/28 A kérdező kommentje:
Ha tudnám hogy bejövök neki nem lenne probléma de ha nem, akkor lehet meglenne a véleménye amiért le mertem tegezni és ez nem lenne egy vonzó alap.
2020. aug. 27. 13:55
5/28 anonim válasza:
Ne már basszus, azt még megérteném, ha ezt a kérdést nem egy 24 éves tette fel, hanem egy 14 éves, de ez.. Vagy komolyan azt hiszed, hogy egy harmincas férfinál előny lesz, ha magázod?
6/28 anonim válasza:
Hát nem tudom, ha tudod hogy nem illik minek kérdezed? Amúgy meg ha engem lesziázna egy csajszi nem érdekelne az illem nagyon.
7/28 anonim válasza:
Hát én nagyon nem a köszönésre asszociáltam elsőre. :D Engem sokkal jobban zavar, ha 20-30 közötti nő magázni kezd... bakker nem vagyok 80 éves csak 32. :D
8/28 anonim válasza:
Koszontom szepen nagyuram!
Ez igy jo lesz! Megiscsak egy jogaszrol beszelunk...LOL.
9/28 anonim válasza:
Sosem kellett volna ilyen ember. Gondolom a titulusát eszed rajta, te meg hozzá képest a béka segge alatt se vagy.
10/28 anonim válasza:
Édes istenem de gáz 😂😂 én a helyébe hülyének néznélek.
Nagyuram ki ez nem politikus!!! 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!