Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tetszik egy férfi akkor sem kéne lesziáznom elsőre ugye?
Figyelt kérdés
Jogász az illető ezért nem merem lesziázni de náluk tegeződés megy. Mondjuk a 60 éves ügyvédet nem sziázzak le ott sem de az ilyen 40-ig bezárólag tegeződés megy ahogy elnéztem. Én 24 vagyok ő olyan 35, talán neki is bejövök, láttam nagyon megnézett de lehet csak azért mert új vagyok ott.2020. aug. 27. 13:50
21/28 anonim válasza:
33 éves jogász vagyok, az ég vilagon semmi gondom azzal, ha valaki letegez.
22/28 anonim válasza:
Nem gáz ha valaki sznob, én is az vagyok, és én is elvárom a tiszteletet.
Az viszont szánalom, ha valaki térden csúszik :)
Bottal se piszkálnám meg. Tudod miért?
Mert pontosan oda illesztette magát, ahová való :)
23/28 anonim válasza:
Szólítsd meg, "tekintetes úúúr!";)
Te is jó szakmát választottál, ahol már a köszönésben elbuksz:DDD
24/28 anonim válasza:
22-es, de gáz ha valaki sznob, nem is kicsit... Tisztelet meg a jellemnek jár, nem a magadról alkotott véleményednek.
25/28 anonim válasza:
Senki nem firtatta miért jár a tisztelet :)
26/28 anonim válasza:
Ha valaki azt írja, hogy elvárja az jellemzően azért van, mert alapvetően nem kapja meg. ;)
27/28 anonim válasza:
Felétek talán, felénk nem. Szórakoztató lenne pedig, ha nem kapnám meg, de mindig megkaptam.
28/28 anonim válasza:
Engem tegezhetsz, lehet tán 36 is elmúltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!