Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha tetszik egy férfi akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tetszik egy férfi akkor sem kéne lesziáznom elsőre ugye?

Figyelt kérdés
Jogász az illető ezért nem merem lesziázni de náluk tegeződés megy. Mondjuk a 60 éves ügyvédet nem sziázzak le ott sem de az ilyen 40-ig bezárólag tegeződés megy ahogy elnéztem. Én 24 vagyok ő olyan 35, talán neki is bejövök, láttam nagyon megnézett de lehet csak azért mert új vagyok ott.
2020. aug. 27. 13:50
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Mond hogy: szasz tesó!
2020. aug. 27. 14:13
 12/28 A kérdező kommentje:
De nagy szája van itt minden egyszerű parasztnak! Van, akit sért ha letegezed, mert ha megdolgozott érte, legalább egy alapvető tiszteletet elvár.
2020. aug. 27. 14:20
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

A parasztok nélkül te éhenhalnál te szerencsétlen... Akit meg sért 3x évesen, hogy egy 2x éves nő tegezi, az egy snob barom már bocs... Az alapvető tisztelet nem ott kezdődik, hogy magázol valakit a végzettsége miatt (teszem hozzá, személy szerint nem sokba nézem a jogászokat egyébként se, mert csak sokat kell ülni a hátsódon és olvasni...).

Belőled egyébként nagyon jó sub lenne, minden megvan benned hozzá. :D

2020. aug. 27. 14:31
 14/28 anonim ***** válasza:
65%

Egyetemi diplomam van (ELTE-AJK) es 4 nyelvet beszelek felsofokon! Ehhez kepest megsem vagyok elszallva! Esetleg ne szoljak elore mindenkinek, hogy ne felejtsenek el melyen meghajolni ha velem talalkoznak?

A Kerdezo egy tipikus sznob es egyben buta is!

2020. aug. 27. 14:41
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
14-es a kérdező nem sznob, csak szeretne bekerülni közéjük... :D A butával egyet tudok érteni.
2020. aug. 27. 14:45
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Attól még, hogy jogász, ő is csak egy ember és férfi. Vagy miért fektetsz ekkora hangsúlyt a foglalkozására, talán amiatt tetszik? Ha nem, úgy köszönj neki, mintha bármelyik harmincas férfinak köszönnél, ami valószínűleg nem a Jó napot lesz.
2020. aug. 27. 14:50
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező parasztozik, de egy mondatot nem tud helyesen tagolni. Ostoba liba, kevés vagy te a jogász álompasidnak.
2020. aug. 27. 15:02
 18/28 anonim ***** válasza:

Sajnos, vannak akik 30 évesen elvárják a magázódást. Multicégnél dolgozom, rögtön a legelején közölték itt mindenki tegez mindenkit! 1 évvel később: Én: (szokásos) "Sziasztok!"

Egy 25-27 év körüli mérnök srác (nem volt ráírva mivel foglalkozik): Jó napot kívánok! - mérgesen.

Én: "beképzelt hülye gyerek!"

2020. aug. 27. 15:50
 19/28 anonim ***** válasza:

Alapvető tisztelet? Hát tudod, illem szerint minden idegen felnőttkorú emberrel magázódni kéne, függetlenül a foglalkozásától. Aztán tegeződni, ha abban egyeznek meg.

Ezt ahogy itt előadtad nagyon ellenszenves.

Manapság már korban egymáshoz közel állók gyakran tegeződnek.

Nyilván kivétel ezalól a hivatalos ügyek intézése, orvos-beteg kapcsolat, stb.

Ha munkahelyen van ez, ott te ismered a szabályokat. Ha felmerül benned a kérdés, hogy tegezheted-e, akkor ne is álmodj erről a férfiról. Nyilván magasabb kaliberű, mint te vagy.

2020. aug. 27. 15:51
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Nagyuram ki az?? Nem érzed gáznak??? 😂😂😂
2020. aug. 27. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!