Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kifejezetten férfi véleményeket szeretnék! A meddig érő, a milyen hosszú női haj tetszik nektek a legjobban? Mettől érzitek "túl hosszú"-nak? Mettől érzitek "túl rövid"-nek?
Figyelt kérdés
Azt ne mondjátok, hogy "ami jól áll", mert egy csomó nőnek jól áll a nyakig, meg a derékig érő egyaránt!
Tudom, minden haj nem elég jó ahhoz, hogy derékig érjen. Fontosabb, hogy a haj egészseges maradjon.
A lényeg, hogy ha lehetne választanotok: melyik hossz, a meddig érő haj a legideálisabb?
2020. aug. 25. 12:24
1/19 anonim válasza:
Rövid-kopasz
Hosszú-amivel a seggét is ki tudja törölni
3/19 anonim válasza:
A lenyeg h hosszu legyen leglabb vall ala erjen.
5/19 anonim válasza:
Váll, vagy hát közepe. Frizurától és arcformától függ.
6/19 anonim válasza:
Túl rövid: nyakat sem takarja.
Túl hosszú: combig ér.
Ideálisan a váll alatt és a fenék fölött ér véget. Az még kezelhető, de már nőies.
Tetszik a vállig érő haj is, ha valakit úgy ismertem meg, de ha csak levágatja, akkor az olyan, mintha kevésbé akarna szép lenni.
7/19 anonim válasza:
Szegény fazonok, merjenek mást írni,mint a vállig érőt, le is nyakaznád őket:DD
8/19 anonim válasza:
Nyugodtan érhet derékig is akár, ha a nőt nem zavarja. :)) Nekem minél hosszabb, annál jobban tetszik. Bár popsi alá érő már felesleges és túl sok macerával járna szerintem.
9/19 anonim válasza:
8 Popsitól kis arasznyival(női kézzel mért) feljebb az még megfelelő? vagy az már rövid?:D
10/19 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!