Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elsősorban 35-40 körüli nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsősorban 35-40 körüli nők, de minden nő! Ezt miért csináljátok?

Figyelt kérdés

Kint voltam ma a Dunaparton. 40 körüli pár kisgyerekkel. Az anya átlag 20-30 mpenként odanézett hozzám 2-3 mpig. Szóval percenként kb 3x odanézett. Nincsenek hiú ábrándjaim, nem szeretnék belelátni semmit ebbe, de mennyi az esély, hogy azért nézegetett, mert tetszettem neki. Direkt nem viseltem napszemüveget, hogy lásson. Ő viselt, de tisztán láttam, hogy rám néz, mert csak én voltam ott. Az az igazság, hogy kívántam őt, és direkt a szemébe is néztem, hogy összenézzünk. Nem kapta el a tekintetét. A távolság köztünk kb. max 10 m lehetett. Kár, hogy a férje is ott volt, meg a kisgyereke. Amúgy simán odamentem volna.

31F

2020. aug. 19. 17:18
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
77%
Jelents! Gyerünk, csináld. Te kisfiú.... óvodában volt ez divat, hogy megmondtuk a másikat a tanítónéninek...
2020. aug. 19. 18:37
 32/42 anonim ***** válasza:
80%
De nem érted, hogy nem mi vagyunk a gonoszok, hanem te vagy antipatikus és trágár? Erre írtam, hogy külföldön a fiatalok valóban nem ilyenek, mint te. Töröltesd ezt is, nem izgat.
2020. aug. 19. 18:39
 33/42 anonim ***** válasza:
18%
Azt nem tudom mi történhetett volna ha nincs ott férj, de majd lehet máskor összefuttok. Akkor menj oda hozzá aztán ki tudja...
2020. aug. 19. 18:44
 34/42 anonim ***** válasza:
66%

10-15 évvel fiatalabb vagyok a megjelölt korosztálynál...

Egyszer én is meredtem bámultam egy idegen, számomra gyanús férfira. Nem tudom, hogy engem nézett-e vagy a közöttünk lévő lányt, de szemmel akartam tartani mit csinál...

Más helyzet, ha valaki bámul, akkor visszabámulok. Pont azért mert nem tetszik, mit nézel.

Szóval az, hogy rád nézett, önmagában még nem szimpátiát jelent. Nem tudom milyen arckifejezése volt a nőnek.

2020. aug. 19. 18:51
 35/42 A kérdező kommentje:
#34: szerintem nincs riasztó, rabló gyilkos kinézetem. Férfias vagyok, magas, normál, kissé fitt alkatú, mivel sportolok. Gondolod, ha rossz fiú lennék, akkor levettem volna a napszemüveget és kint nézelődnék a Dunaparton? Biztos pont ott akarnék delikvenst keríteni bármihez. 😆 Ez nem visszabámulás volt. Amikor pár percre felvettem a szemüveget a tűző Nap miatt, illetve amikor telefonáltam is, akkor is ő keresett a tekintetével. A szemem sarkából láttam. Ha annyira taszítottam volna, minek nézeget magától oda 20 mpenként, miért nem a férjével törődik, aki mellesleg magukra hagyta őket, mert fényképezte a tájat? 😄 A nőnek átlagos tekintete volt, érzelmi behatottság nélkül, de amolyan érdeklődő energiát mutatott.
2020. aug. 19. 18:57
 36/42 anonim ***** válasza:
82%

"szerintem nincs riasztó, rabló gyilkos kinézetem"

Nem a kinézettől függ, a viselkedéstől.

2020. aug. 19. 19:05
 37/42 A kérdező kommentje:
Miféle lehet egy viselkedés, amikor egy férfi egyedül lemegy a vízhez a Dunán, körülötte vannak még páran a parton, ráül egy nagy kőre és nézi a tájat, szemlélődik? Van pihenési, merengő viselkedési forma is? Kérlek, mesélj még!
2020. aug. 19. 19:13
 38/42 A kérdező kommentje:
Különben meg nem fogok nem odanézni, ha ő is nézegetett, ráadásul nagyon tetszett is. Na ugye, én is azért nézegettem, mert bejött, valószínűleg kölcsönös volt ez.
2020. aug. 19. 19:17
 39/42 anonim ***** válasza:
82%
Ha valaki a közelemben van, ránézek, hogy veszélyes-e. Ha továbbra is ott sertepertél, akkor figyelem. Ez nem atomfizika.
2020. aug. 19. 19:21
 40/42 A kérdező kommentje:
Ostoba vagy
2020. aug. 19. 19:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!