Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elsősorban 35-40 körüli nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsősorban 35-40 körüli nők, de minden nő! Ezt miért csináljátok?

Figyelt kérdés

Kint voltam ma a Dunaparton. 40 körüli pár kisgyerekkel. Az anya átlag 20-30 mpenként odanézett hozzám 2-3 mpig. Szóval percenként kb 3x odanézett. Nincsenek hiú ábrándjaim, nem szeretnék belelátni semmit ebbe, de mennyi az esély, hogy azért nézegetett, mert tetszettem neki. Direkt nem viseltem napszemüveget, hogy lásson. Ő viselt, de tisztán láttam, hogy rám néz, mert csak én voltam ott. Az az igazság, hogy kívántam őt, és direkt a szemébe is néztem, hogy összenézzünk. Nem kapta el a tekintetét. A távolság köztünk kb. max 10 m lehetett. Kár, hogy a férje is ott volt, meg a kisgyereke. Amúgy simán odamentem volna.

31F

2020. aug. 19. 17:18
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
84%
Azt figyelte, hogy tényleg bámulod-e vagy csak beképzelte, nem azért, mert tetszettél neki. Szép dolog az önámítás, csak épp semmire se mész vele.
2020. aug. 19. 17:40
 12/42 A kérdező kommentje:
Francokat azt. Észre lehet venni, ha azért néz, mert kellemetlen neki, vagy keresi a tekintetemet. Amúgy abban az esetben, ha kellemetlen lenne, pont kerülné a szemkontaktust. Látszik, hogy nem vagy jártas a nők és a testbeszéd terén.
2020. aug. 19. 17:43
 13/42 anonim ***** válasza:
74%
"jelentve vagy" :D barátom, az csak egy dolog, hogy jelented, de ahhoz, hogy ténylegesen is töröljék valami nyomós oka kell hogy legyen. Az igazság miatt miért törölnék?
2020. aug. 19. 17:44
 14/42 anonim ***** válasza:
80%
Te sem vagy járatos, ha ki kell írnod arról egy kérdést, hogy miért csinálják ezt a csúnya nőcik? jajj... xD
2020. aug. 19. 17:45
 15/42 A kérdező kommentje:
Az idősebb, gyerekes nőknél nem annyira. 4-5 évvel idősebb nőim voltak eddig, ott igen.
2020. aug. 19. 17:46
 16/42 A kérdező kommentje:
Egyéb, értelmes válasz? A kapcsolatos emberkének harmonikus lehet, ha így trágárjodik itt. Szerencsétlen gyászkeretek vagytok. Egy normális kérdést tettem fel, de még arra sem tudtok értelmesen, segítőkészen válaszolni.
2020. aug. 19. 17:50
 17/42 anonim ***** válasza:
76%

Nézd, én nem trollkodok, de válaszoltam értelmesen, az, hogy ez téged érzékenyen érintett, az már egyéni szocprobléma.

Minek írsz ki kérdést, ha nem számolsz azzal, hogy lehetnek számodra negatív válaszok is? A negatív kritika is kritika. Abból is tudsz meríteni, vagy ha nem, akkor legalább ne írjál már ilyeneket, hogy gyökér, meg szerencsétlen, meg gyászkeret meg mittudomén. Írtam egy rossz szót?

2020. aug. 19. 17:53
 18/42 anonim ***** válasza:
14%
Enged el őket, csak lepontozni és ugatni tudnak. Mondom, hogy kutyák. Nem kell emberszámba venni őket. Ez egy ilyen oldal. A hülye honfitársak csak kritizálni tudnak ismeretlenül, holott pont, hogy náluk nincs minden rendben otthon, szóval ne szívd mellre amiket írnak. Nem kell etetni őket, vagy felülni a szopórollerre.
2020. aug. 19. 17:54
 19/42 anonim ***** válasza:
82%
Jóval fiatalabb vagyok, de van párom. Szeretek flörtölni, összemosolyogni a nekem tetsző férfikkal, akár a párom jelenlétében is, de ennél tovább nem mennék. Ha ő csinálja ezt, az sem zavar, ennyi szerintem egészséges önértekeléssel rendelkező felek között belefér egy kapcsolatba.
2020. aug. 19. 17:56
 20/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm 18, 19.
2020. aug. 19. 18:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!