Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány letolja a gatyáját előttem, akkor bejövök neki? Lányok, ti mikor csináljátok ezt?
Figyelt kérdés
Ennek volt egy másik verziója, amikor előttem húzták fel a gatyájukat nyakig. Most azt vettem észre, hogy mintha "lendület kellene" a felhúzáshoz, és a fenekük feléig letolják egy pillanatra a gatyát, mielőtt felhúznák, a fél fekekük ki lesz egy pillanatra. De volt már olyan, hogy betette a kezét oda egy lány, mintha csak egy zsebben pihentetné, közben a bal farpofájának a fele/harmada kikandikált szinte.2020. máj. 26. 00:29
2/9 A kérdező kommentje:
mi köze a seggednek a pisiléshez
2020. máj. 26. 00:58
3/9 anonim válasza:
"mi köze a seggednek a pisiléshez" XDDDDDDD
4/9 anonim válasza:
És mi köze a mögöttem lévőnek a gatyahúzogatós kedvemhez? Szerinted látom, ki-mi van mögöttem? Nem látom, teljesen lexarom, ki látja, akkor húzom fel a nadrágot, amikor úgy érzem, lecsúszik. Nem valószínű, hogy tetszel nekik (ez alapján legalábbis), de még az is kérdéses, hogy egyáltalán észrevettek téged.
5/9 anonim válasza:
Semmit nem jelent. Az agyadra ment valami.
6/9 anonim válasza:
"mi köze a seggednek a pisiléshez"
Ha letoljuk a nadrágot akkor nem nyomja úgy a hasat a szoros nadrág, így kevésbé kellemetlen. Nem én írtam az első kommentet, de gondoltam segítek megértetni.
7/9 anonim válasza:
Remélem tudod, hogy ez mind fiú komment😂😂😂
8/9 anonim válasza:
Semmit nem jelent. Ilyenkor csak szorit a nadrág és lehet túltolta. Felesleges túl gondolnid ha megkérdeznéd töle ez miért van tuti ki fog nevetni vagy felháborodni,hogy miket feltételezel.
26N
9/9 anonim válasza:
Jó ég, biztos, hogy ez felnőttek témája, kategóriája? Még tizenéveseknek se mind, legfeljebb a retardáltabbaké. Mi ez a hülye kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!