Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csináljátok ez lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csináljátok ez lányok?

Figyelt kérdés

Pár honnapja nézett, én meg pont ültem és éjszakás vagy délelötős, mindig nézett, egy haverom meg monda szólítsam le mert nézett és mosolygót visszanézett rám mikkor haverom rá nézett mikor mentünk el szerinte be jövők neki, másnap le akartam de nem sikerült mert sietett be váróterembe, másnap már sikerült de olyan hirtelen történt hogy a kanyarba ott lett hogy lehet el rontottam hogy azt mondtam neki szia rá érsz egy kicsit beszélgetni, erre azt mondta mosolyogva nem nem ér rá és a fejével is mutatta, nagyon a szemembe nézett, sietett be a váróba, de láttam rajta hogy félénk. De másnap rám sem nézett csak sietett be a váróba. Párnap után ismét le szólítottam oda mentem hozzá, mondtam neki szia szimpatikus vagy szeretnék ismerkedni de azt mondta nem akar ismerkedni és szintén mosolygott.

De most már el kezd kerülni, de közbe tud egy pillantás rám vetni mikkor megyek el, de sose szokott rám nézni a közelébe vagyok, csak ha nem látom vagy kicsit távol vagyok tőle.

De másik haverom is azt mondta hogy engem nézett kitágult pupillákkal és mosolygott mikkor mentem el, de ez már a második leszólításom után volt.

Az a lényeg még a közelébe vok akkor nem nézz rám vagy mellette megyek el akkor hirtelen elfordítsa a fejét, vagy oda állok ahol ő szokott akkor nem jön oda de ha elmegyek már vissza megy ahol én álltam.

Szoktam látni írogat facebookon valakivel vagy csak lefele lapoz.

Nem értem miért csinál ilyeneket, sose volt ilyen lánnyal dolgom.

Én meg biztos jól láttam és két haverom is.

Lányok miért csináltok ilyeneket?

Szerintem tök mindegy mit mondtam volna neki.

Mellette lévő padon is ültem de nem nézett rám, de mikkor mentem el és csukom be az ajtót oda nézek akkor már láttam hogy nézz, de ezt még akkor történt mikkor még nem szólítottam le 1x sem. De más fiút nem láttam múlt héten hogy nézett mikkor ment el előtte, de mikkor én mentem be a váróba már nézett hosszan, meg azt is láttam hogy nézz bentről merre járkálók kint.

Mikkor ment el akkor nem nézett.

Nagyon szép lány gyönyörű mosolya van, valami rossz érzésem van a szívemnél mintha ki lenne tépve belőle egy darab, de sajnos túl kell lépjek.

Pedig olyan jeleket kaptam tőle hogy érdemes volt oda menjek de sajnos nem lett belőle semmi.

Nem értem ezt a lányt miért csinál ilyeneket, miért nem nézi a haveromat vagy más férfit, miért pont engem nézz.

Nem tudom ebből lehet e igaz cikk:

2. Zavarba jön a jelenlétedben

„Ha szerelmes vagyok valakibe, kerülöm, amikor csak lehet.”

„Vicces, mert általában átnézek rajtuk, olyan keveset beszélek velük, amennyit csak lehet, nehogy valami kínosat mondjak..:”

[link]

Ezen kívül van még kettő lány aki figyel engem.

1 A buszon haza fele, nézek ki a busz ablakán a csuklórésznél mert csak arra tudtam mert sokan voltak, 1x 2x rá néztem a lányra és ő is elkezdett nézni engem, de én majdnem el mosolyogtam magam és inkább elkezdtem facebookozni, de mikkor ment el megnyomni a gombot akkor már nem nézett, de az óta láttam még a buszon mikkor én kerestem ülő helyet és akkor is nézett, én egyel hátrébb ültem és láttam piszkálta a haját beszélgetett a barátnőjével és kezébe volt az Apple telefon, nagyon szép az a lány is Nike cípő stb kemény cuccok, de mikor megint kezd le szállni akkor megint nem nézz.

Érdemes leszállni és leszólítani az utcán?

Van egy utcabeli lány akit először láttam tavaly, ő ment haza fele én meg megyek az orvoshoz és rám köszönt hogy szia, de az óta láttam még a buszon is a barátjával csókolóztak de meg látót már nézett engem, a barátja meg nem látta mert ő előre fele látott csak mert a lány átkarolta.

Az óta is láttam pl múlt héten az utcában, de nagyon mélyen a szemebe nézz.

2019. máj. 5. 19:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Én már annyira várom, hogy mi lesz köztetek, mikor a csaj végül rádér. Harmadszor vagy negyedszer írtad ki ugyan ezt? :)

32/f

2019. máj. 5. 19:44
 2/14 A kérdező kommentje:

Igen.

De az utolsó történetnél az utcai lányról nem kaptam értelmes választ régen.

De szeretném a lányok véleményét kérni miért csinálnak ilyeneket.

2019. máj. 5. 21:38
 3/14 A kérdező kommentje:
?
2019. máj. 6. 13:07
 4/14 anonim ***** válasza:
Ezek abszolut nem jelentenek semmit. A varos csaj egyerzelmuen lekoptatott, megmondta, hogy nem akar veled beszelni... Attol, hogy valaki neha rad nez, nem kell mindent felreerteni.
2019. máj. 8. 19:39
 5/14 A kérdező kommentje:

Te lány vagy?

Szerinted nem rontottam el hogy elsőre azt mondtam neki hogy, szia rá érsz egy kicsit beszélgetni, másodszorra meg hogy, szia szimpatikus vagy nekem lenne kedved ismerkedni?

És ha így mentem volna hozzá?

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=HB54-yBy3u8

2019. máj. 8. 19:50
 6/14 A kérdező kommentje:

Szerinted miért kerül?

Ha én ott állok ahol ő szokott nem jön oda inkább másfele megy, de ha elmegyek onnan akkor oda megy ahol álltam, Miért?

2019. máj. 8. 19:54
 7/14 anonim ***** válasza:
Millio oka lehet, elofordulhat h barazja van vagy nem jossz be neki kulsore. Engedd el ezt a csajszit meg az egesz temat, nem kell ezt ennyire tulgondolni.
2019. máj. 8. 20:22
 8/14 A kérdező kommentje:
Akkor ahogy le szólítottam 2x, többet ezzel a szöveggel ne szólítsak le senkit?
2019. máj. 8. 20:25
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem... Ezt a csajt hagyd beken vegre. De nem hiszem, hogy ez a leszolitgatas annyira sikeres. Inkabb ismerettsegi korben nezelodj, suliban vagy munkaban, ahol nem lennel ismeretlen a jeloltnek.
2019. máj. 8. 20:30
 10/14 A kérdező kommentje:
Munkahelyen oda mentem egy lányhoz, elkezdtem kérdezni mióta van itt, hova valósi (igaz ezt én ki találtam), és megkérdeztem tőle lenne kedve ismerkedni, és azt mondta nem, és ő is mosolygót.
2019. máj. 8. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!