Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! (inkább Nők) Miért csináljátok ezt?
Van a melóban egy kolegínám, aki már odakerülése óta húzza az agyamat. Kezdetben benne voltam a játékban és egyre jobban belemélyedtünk az ismerkedésebe, mind addig, amíg a vőlegénye meg nem fenyegetett, hogy mielőbb szakítsak meg vele minden kapcsolatot és maga a csaj is megkért, hogy többé ne írjak neki és ne is beszéljünk. Ok, nem tudtam, hogy van valakije, ezzel nincs is semmi gond, alapjáraton nem akarok szét***ni kapcsolatokat.
Viszont ami bosszant, hogy ezen incidens óta eltelt pár hét és a lány újra keresi az alkalmakat, hogy betaláljon valamivel, kihív ebédelni, sétálni, cigizni, állandóan hozzám búj, simogat és még hasonló dolgokat tesz, amitől olyan gondolataim támadnak, amiért már-már börtön járna, de ha az nem is akkor egy kiadós verés a barátja részéről mindenképp.
Miért? Miért? Miért kell így húzni az ember agyát? Miért kell felhúzni ha egyszer ő is és én is tudom, hogy ő tiltott gyümölcs?
Hagyd békén, nem tiszták a szándékai.
Tartsd távol magad tőle, és vigyázz, mert hazudhat a párjának is (bosszúból).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!