Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha a a Szüleitek megtiltjak a cigit, műkörmöt, tűsarkut. Akkor dacbol is csináljátok, hordjátok?
Nekem volt, hogy mondtak, hogy miert hordok tusarkut, meg minek a mukorom, bulikon neha elszivok egy szal cigit(errol nem tudnak). Erre nekem az a valaszom, hogy nem dacbol csinalom megis, hanem azert, mert nekem ez tetszik, magabiztosabb vagyok, ha szepek a mukormeim, magassarku van rajtam.
21L
azok az ivadékok csinálják ezt,akinek csak tiltanak,de nem mutatnak utat.
ha egy szülő példával mutatja be,hogy mit miért,akkor meg fogja érteni a gyerek is.
de ha a szülő nem sportol mondjuk és a gyerektől meg elvárja,akkor az a bort iszik vizet prédikál esete és persze,hogy lázadást fog maga után vonni előbb vagy utóbb.
Nem kezdeném el csinálni/hordani csak azért, mert meg van tiltva. Ha én úgy érzem magam jobban, akkor igen, kivéve, ha akkora hiszti lenne miatta, amekkorát anyám időnként csap, ha valami nem tetszik neki. Akkor nem érné meg.:D
Egyébként műkörmöt sosem akartam, abba meg senki nem szól bele, hogy milyen cipőt akarok hordani. Az alkalmi cigizést is elég jól tolerálják (arról nem tudnak, hogy szoktam venni magamnak is a pénzemből).
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!