Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ezt miert csinaljatok?
Megsem tudom szamolni hogy hanyszor lattam ilyen helyzetet : A csaj teleirja a pasi facebookjat azzal a szovegel hogy Imadlak,eletem szerelme,kis macikam,szivem,eletem ertelme.Szakitas utan persze 2-3 het mulva mar egy masik pasit hiv az elete szerelmenek,es mas pasival akarja leleni az eletet.
H tudtok ilyen gyorsan ekkora hatalmas kijelentesekel dobalodzni?
Ez elég gyakori amúgy tényleg.
És amelyik nem írkálja meg mondja annak is percek alatt akár megváltozhat az iránya... Elég furcsa egy világ ez, bár a csávók is ilyenek szóval inkább a személyektől függ.
"Ertelmes valaszokat"?? :D mit varsz...?! Aki csinalja tagadja(vagy valamivel megmagyarazza), aki nem, az nem tudja megmagyarazni. Get over it, kit erdekel? :)
De ha jobban bele akarunk menni, akkor ez a mania a ragaszkodasbol johet. Ha nem kepesek rajonni, hogy egyenkent szulettek a vilagra, a vilagkepuket a kulsosegek epitettek, es formaztak olyan markansan, hogy velemenyek nelkul nem lennenek kepesek letezni. Nem a "szeretetuk targya" a lenyeges, hanem a folyamat, vagyis hogy egyreszt beszed targya legyen, masreszt hogy egy himet a halojaba kerithessen.
Na ez a szereny "velemenyem". :D
a birtokviszony miatt csinálják.
vagyis ha más rivális buxa nézegeti a manusza oldalát,akkor lássa,hogy a krapek már valakié.
ugyanaz,mint amikor a kutya körbesétál minden reggel a kertben és vizelettel megjelöli a területét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!