Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok ezt miert csinaljatok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ezt miert csinaljatok?

Figyelt kérdés

Megsem tudom szamolni hogy hanyszor lattam ilyen helyzetet : A csaj teleirja a pasi facebookjat azzal a szovegel hogy Imadlak,eletem szerelme,kis macikam,szivem,eletem ertelme.Szakitas utan persze 2-3 het mulva mar egy masik pasit hiv az elete szerelmenek,es mas pasival akarja leleni az eletet.

H tudtok ilyen gyorsan ekkora hatalmas kijelentesekel dobalodzni?

2014. nov. 1. 00:23
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Manapsag szinte elvarjak az ambertol hogylegyen valakije.Ha egyedul van akkor keresik benne a hibat es elkezdik cikizni.Egyebkent a 20eveseknel is gyakori ez a fajta szanalomra melto viselkedes.
2014. nov. 1. 08:49
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ne általánosíts, kedves Kérdező! Azok, akik ilyet tesznek és így viselkednek, egész egyszerűen komolytalanok, nem érettek egy párkapcsolatra. Csak azért vannak valakivel, mert az "hú de milyen menő", de valójában nem igazak az érzéseik. És ez nemcsak lányokra, de számos fiúra is igaz.

Egyébként, szerintem, nagyon jól írtad, hogy szánalomra méltó maga a viselkedés. Viszont az is nagyon szánalmas, amikor elvárják mások, hogy legyen valakid, ráadásul ha nincs, akkor még ki is cikiznek (ahogy említetted). Ezek az emberek szerintem tele vannak kételyekkel, bizonytalanok és abban lelik örömüket, ha másokat piszkálhatnak. De mindemellett az is épp elég szánalomra méltó, amikor valaki csak azért jön össze a másikkal, hogy legyen valakije és még véletlenül se cikizzék ki! Ők is szintén tök önbizalomhiányosak lehetnek, szerintem.

Csak azt nem értem, hogy ezzel úgy 'unblock' mégis miért kell foglalkozni...mind azzal, hogy kinek kije van vagy épp nincs, mind pedig azzal, hogy ki mit gondol, ha valaki szingli.

Én például 18 évesen még szűz vagyok és nem is volt barátom, mert a legtöbb próbálkozó csak kalandra hajtott/nem tűnt elég komolynak/nem volt meg a kémia, én viszont tényleg azzal szeretnék együtt lenni, akivel szeretjük is egymást igazán! És szerintem ez is kellene, hogy legyen a normális hozzáállás... De ezt én fel is vállalom, mert akik emiatt "cikiznek", azok annyit is érnek (legalábbis szerintem).

18/L

2014. nov. 1. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!