Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csináljátok ezt fiúk?
Mielőtt bárki leszolna, tudom, hogy nem a facebookhoz kell mérni magunkat, de valamit egyszerűen nem tudok megérteni :D
Adott egy fiú aki írkal nekem, meg minden, de például nem lajkolja a képeimet, de írja üzenetben nekem, hogy jó, meg ilyenek...
Vagy szülinapomkor is üzenetben köszöntőt fel csak, ezt arra fogtam, mert folyamatosan beszélünk, de ban egy barátnőm akivel szinten folyamatosan beszél üzenetben, de neki megis irt a falára,
Masik barátnőm ott volt egy buliba, es hiába hogy bunkó volt a gyerek, barátnőm szerint akar tőlem valamit.
Szoval ezért se értem ezeket a gesztusokat. Például a buli utan bocsánatot kert hogy bunkó volt, es gondolom, hogy bejovok neki, de akkor miert viselkedik igy? Meg fiúk, ha ti nem lajkoljatok egy lany kepet, de írtok neki üzenetben, hogy jo, akkor miert csináljátok azt?
Még hogy ez rossz dolog...
Pont, hogy a legjobb barátaimnak nem írok a falára. Mert az semmit nem ér. "Szól a facebook, odanyögök egy mondatot, enter, kész." Egy privát üzenet annyival személyesebb, kedvesebb..
Azért általánositok, mert nem van masik fiú aki csinálta mar, es barátnőm is mondta már ezt nekem, hogy vele is csináltak mar, es nem értettük miert, azert vagyok szánalmas mert nem értem ezt a gondolkodási módot ?
Koszonom a választ masodik!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!