Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti ezt hogy csináljátok mennyi idő?
mennyi idő alatt készültük el fürdéssel együtt illetve olyankor mit csináltok?
én letusolok tusfürdő sampon balzsam aztán testápoló ez kb fél óra aztán hajszárítás 15-20 perc majd kivasalom a hajam az olyan 20 perc gyorsan felteszek egy sminket 15 perc max
Ti miket csináltok? Mennyi idő és borotváljátok a feneketek? mármint ott belül ha nem nagyon szőrös? (szerintem az nem szép ha szőrös és érdekel)
18/L kort is írjatok köszi :)
Ha mindent együtt akkor
Fürdés,hajmosás 20 perc
Hajszárítás 5-8 perc
Borotva 5 perc
Szia, nos nálam átlagban a sima zuhanyzás 5-10perc abban benne van minden plusz még fogmosás
hajmosás esetén 15perc + 5-8 a szárítás, mivel a fiúknak rövidebb a haja nekünk kevesebbet kell szárítani hogy megszáradjon.
néha szoktam vasalni az 10perc.
borotválni csak az arcom és a hónaljam borotválom, az egész cakom pakk borotvával hajmosással mindennel max fél óra ha nem sietek. 19/F
Zuhanyzás-hajmosás (minden nap megmosom mert nagyon rövid hajam van, épp ezért szárítani sem szoktam), utána fogmosás, ha kell akkor borotválkozás. Kb 15 perc az egész.
Nincs az az isten hogy én valaha is leborotváljam a seggemet, nem vagyok sem kislány, sem búza!
25/F
#8-as vagyok!
Kifelejtettem, hogy a hónaljamat és a "műszert" azért rendszeresen borotválom, csak a seggemet nem!
Nálam is olyan fél óra a "nagy karbantartás".
Ez hajmosás, test szappanozás (sima szappant használok csak), borotválkozás: hónalj,a mellkasomról mint az 5 szálat (ami nagyon ostobán néz ki ha megnő :D), és bikinivonal, popsi,zacsi, középen meg max visszavágom a kispamacsot :D
Arcot rendszeresen villanyborotvával 2-3 naponta, az ilyenkor nem tétel.
A sima tusolás olyan 15 perc. Az csak szappanos tisztálkodás
köszi a válaszokat :)
"Ha tökömet is borotválom" ez aranyosan hangzott :DDD
és hogy szőrös a feneketek nem nehezebb tisztán tartani? :S mert azért úgy annyira nem higiénikus szerintem vagy használtok valami nedves törlőkendőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!