Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha ezt csináljátok biztos, hogy tetszik a lány?
Ha nem vicces sztorit mesél nektek a lány, hanem komolyabb dologról, ti pedig mégis mosolyogtok, mert nem tudjátok megállni, olyankor tetszik a lány biztosan?
Mosr tekintsünk el attól, hogy "biztos volt valami a fogad között" stb., mivel mindenki tudja mire gondolok.
Unja és eszébe jutott valami vicces.
Ez se rossz, én a feleségem unalmas barátnős sztorijainál halott szemekkel nézek és üzenetrögzítő módba vált az agyam.
Szerintem nem értitek, mire gondolok.
Oké, belátom, így nem is lehet írásban érzêkeltetni, de gondoltam, hátha érti valaki...
Hát sokféleképp le lehet reagálni valamit amit valaki mond.
De a legtermészetesebb ha valaki ugyanabba a hangulatban várja a mondandót mint aki közli. Így ha mosolyog akkor valami más jár az eszébe, lehet felhőtlen boldogság, de felszínes mézes mázas vigyor is.
Ez látni kell.
Erre gondoltam én is 6-os, hogy ezt tényleg látni kellene, mert így leírni nem is lehet igazán.
Mindenesetre a normális válaszokat köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!