Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők, miért csináljátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, miért csináljátok ezt?

Figyelt kérdés

Meleg pasi vagyok, de szinte minden lány hajt rám. A külsőm rendben is van, de a belsőm "csajos". Nem értem, bennem az van, hogy a nők a férfiakra buknak.

Az sem zavarná őket, hogy az ágyban én is a női szerepet töltöm be, tehát semmi tapasztalattal nem rendelkezem mint aktív fél.

És mikor nem fektetem meg őket, általában megszakítják az ismerkedést, barátkozást.

Nem kamu kérdés!

2014. jún. 24. 16:35
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
Én nem hajtok rád és nem csinálom ezt. Tadammm, megdőlt az elméleted.
2014. jún. 24. 16:42
 2/5 A kérdező kommentje:

"Szinte minden lány"

Látom, nem megy a szövegértés.

2014. jún. 24. 16:46
 3/5 anonim ***** válasza:
tudják hogy meleg vagy?
2014. jún. 24. 22:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Kihívás. A nők nem tudják elviselni, hogy valakinek nem kellenek, és megpróbálnak ezen változtatni.Tudod mekkora "dicsőség" ként élné meg egy nő, ha egy meleg pasi miatta válna heteróvá!? Ennyi. Persze tetszhetsz nekik komolyan is, és sajnálják, hogy nem játszol a fiú csapatban, és azért tesznek egy próbát. Nő vagyok.
2014. jún. 24. 22:07
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen, tudják.

Értem, amire célzol, viszont egy meleg pasi kizárt, hogy hetero legyen valaha is. Maximum kipróbálja nővel, és biszexuális lesz, de ha hetero lenne... akkor úgy gondolom, sosem volt meleg, vagy csak álca volt.

2014. jún. 25. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!