Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elsősorban 35-40 körüli nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsősorban 35-40 körüli nők, de minden nő! Ezt miért csináljátok?

Figyelt kérdés

Kint voltam ma a Dunaparton. 40 körüli pár kisgyerekkel. Az anya átlag 20-30 mpenként odanézett hozzám 2-3 mpig. Szóval percenként kb 3x odanézett. Nincsenek hiú ábrándjaim, nem szeretnék belelátni semmit ebbe, de mennyi az esély, hogy azért nézegetett, mert tetszettem neki. Direkt nem viseltem napszemüveget, hogy lásson. Ő viselt, de tisztán láttam, hogy rám néz, mert csak én voltam ott. Az az igazság, hogy kívántam őt, és direkt a szemébe is néztem, hogy összenézzünk. Nem kapta el a tekintetét. A távolság köztünk kb. max 10 m lehetett. Kár, hogy a férje is ott volt, meg a kisgyereke. Amúgy simán odamentem volna.

31F

2020. aug. 19. 17:18
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
85%
"Látszik, hogy nem vagy jártas a nők és a testbeszéd terén." Végül is csak nő vagyok, miért is lennék benne jártas :D Mindegy is, hiszen te is csak önigazolásért jöttél és nem véleményért.
2020. aug. 19. 18:08
 22/42 A kérdező kommentje:
Nyugodj meg, attól majd megnyugszol!
2020. aug. 19. 18:11
 23/42 anonim ***** válasza:
74%

"Amúgy abban az esetben, ha kellemetlen lenne, pont kerülné a szemkontaktust. Látszik, hogy nem vagy jártas a nők és a testbeszéd terén."

Te nem vagy otthon a testbeszédben. Én is néznélek, hogy tudd, hogy nem tudsz csak úgy megtámadni és kirabolni. Agresszívan viselkedek, "nagyobbnak tűnök", hogy ne támadj meg.

Nem azt fogják megtámadni, aki emelt fővel a szemedbe néz, hanem azt, aki félénken a földet bámulja.

2020. aug. 19. 18:18
 24/42 anonim ***** válasza:
92%
Nem értem a kérdést. Mi az, hogy "de minden nő!" Akkor ezzel engem is megszólítasz, korai negyvenes anyuka vagyok. De én sosem bámultam pasikat a párom mellett, sőt, egyedülállóként sem igazán. Akkor most mi van? Nem tudom, ezek a nők csak flörtölésből bámultak-e, épp fasírtban voltak a párjukkal és azért bámultak-e, vagy komolyan bejöttél nekik. Persze az is lehet, hogy totál félre értetted, vagy emlékeztetted valakire.
2020. aug. 19. 18:18
 25/42 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem csak azon gondolkodott miközben nézett téged, hogy "mit néz már ez a gyökér?" Igen, ez esélyes.
2020. aug. 19. 18:20
 26/42 A kérdező kommentje:
#27: még ha így is lenne, hogy azon agyalt, mit néz már, ne mondd, hogy nem esne jól a lelkének, hogy egy jóképű, magas férfi nézegeti. Te faxkupak. 🙂
2020. aug. 19. 18:21
 27/42 anonim ***** válasza:
82%
#28: 🤣🤣 te tényleg be vagy állva. Menj szívj még abból amitől ezt hallucinálod.
2020. aug. 19. 18:26
 28/42 anonim ***** válasza:
76%
#28 Mondjuk akkora bunkó vagy hogy neked csak a nézegetés jut, mert ha kinyitod a szádat, azonnal dobnak.
2020. aug. 19. 18:28
 29/42 A kérdező kommentje:
Másrészről az az ember, akinek rendben van az élete karrier, magánélet, bármi terén, az nem jön fel ide, wgy névtelen oldalra nekiesni egy normális kérdezőnek. Mivel nincs rendben az élete az ittwni trágár, provokatív válaszolók zomenek, muszáj keríteniük egy boxzsákot, akit lehet püffölni, akin le lehet vezetni a xar életeteket. Szerintetek külföldön így viselkednek egymással a fiatalok? Szégyenek vagytok, én éltem külföldön és sokkal barátságosabb, nyitottabb, segítőkészebbek az emberek. Főleg a fiatalok. Én nem az a sarokba húzódó típus vagyok, akit lehetett szekálni a auliban is, úgyhogy a jó tetves q anyátokat. 🙂
2020. aug. 19. 18:28
 30/42 A kérdező kommentje:
Jelentek mindenkit, aki trágár, provokatív. Nem fér a fejembe, hogy lehet itt ennyi loser, gonosz ember.
2020. aug. 19. 18:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!