Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elsősorban 35-40 körüli nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsősorban 35-40 körüli nők, de minden nő! Ezt miért csináljátok?

Figyelt kérdés

Kint voltam ma a Dunaparton. 40 körüli pár kisgyerekkel. Az anya átlag 20-30 mpenként odanézett hozzám 2-3 mpig. Szóval percenként kb 3x odanézett. Nincsenek hiú ábrándjaim, nem szeretnék belelátni semmit ebbe, de mennyi az esély, hogy azért nézegetett, mert tetszettem neki. Direkt nem viseltem napszemüveget, hogy lásson. Ő viselt, de tisztán láttam, hogy rám néz, mert csak én voltam ott. Az az igazság, hogy kívántam őt, és direkt a szemébe is néztem, hogy összenézzünk. Nem kapta el a tekintetét. A távolság köztünk kb. max 10 m lehetett. Kár, hogy a férje is ott volt, meg a kisgyereke. Amúgy simán odamentem volna.

31F

2020. aug. 19. 17:18
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
93%
Creepy vagy
2020. aug. 19. 17:20
 2/42 anonim ***** válasza:
84%
Te beteg állat... De most ezt komolyan írom! Neked egyszerűen megártott ez a 30 év magány barátom. ://
2020. aug. 19. 17:22
 3/42 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat vártam. Nem szűz faxkalapoktól. Én már túl vagyok pár barátnőn és nem gondolnám creepynek magam, mert tetszik egy nő. Gyökerek.
2020. aug. 19. 17:27
 4/42 anonim ***** válasza:
86%

Te most konkrétan magadat írtad le! Belinkeljem neked azokat a kérdéseket amiket az elmúlt pár hónapban tettél fel? Ugyanez volt bennük, kisebb nagyobb átírással, de a lényeg ez volt, csak máshogy megfogalmazva.

Egyébként pedig 2 éve barátnőm van és gyökér is max te vagy.

2020. aug. 19. 17:31
 5/42 anonim ***** válasza:
86%
Majd ha a te gyerekeid anyjával fogják csinálni ezt, akkor legyen nagy szád. Aztán egyik nap van családod, másik nap nincs mire hazamész a melóból. Akkor legyen ekkora szád.
2020. aug. 19. 17:32
 6/42 A kérdező kommentje:
Értelmezd a kérdést. Írtam, hogy nem akarok semmit belelátni, csak érdekel, miért nézegetett?!
2020. aug. 19. 17:33
 7/42 anonim ***** válasza:
21%
Jól van, le lehet szállni a kérdezőről, nem vagytok különbek ti kutyák! :D
2020. aug. 19. 17:34
 8/42 anonim ***** válasza:
59%
Még annyit hozzátennék (#2-es, #4-es vagyok), hogy ne csodálkozz majd ha egyszer egy olyan nőt bámulsz a gyerekei társaságában akinek a pasija/férje épp nincs a legjobb hangulatban aznap és mocskosul ellátja a bajod de minimum leolt a f*szba, na majd akkor is feljössz ide és felteszed ezt a kérdést? Nem hiszem. Láttam már nem egy ilyen esetet, persze gyerekekről nem volt szó, de most gondolj bele, hogyha gyerek nélkül is úgy reagálna a faszi, hogy agyonüt vagy befenyít, akkor mi lenne ha egy olyan faszit venné ezt észre akinek ráadásul ott vannak a gyerekei? Hülyegyerek.
2020. aug. 19. 17:35
 9/42 A kérdező kommentje:
Nem értem ezt az ellenséges hangnemet. Mindig tisztelettel fordultam más, kapcsolatban élő nők felé, sosem tudnék belerondítani...
2020. aug. 19. 17:36
 10/42 A kérdező kommentje:
#8: jelentve vagy. Kritikán aluli.
2020. aug. 19. 17:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!