Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretői viszonyból felvállalt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretői viszonyból felvállalt kapcsolat?

Figyelt kérdés

Olyan történetekre lennék kíváncsi, ahol szeretői viszonyból felvállalt kapcsolat lett, azaz ahol a férfi/nő a szeretőt választotta. Hogyan alakult azóta az életetek?

Én ilyen helyzetben vagyok most, én vagyok a szerető, szerelem van köztünk, és szóba került már a jövő is, hogy szeretne velem lenni, együtt élni, engem választana. Én is ezt szeretném, őszintén szeretjük egymást, ugyanakkor félelem is van bennem, hogy később esetleg megbánja, vagy engem hibáztat majd azért, amiért elhagyta a családját (van egy gyerekük is), ezt pedig nem szeretném. Elég lesz azzal megküzdeni, hogy mindenki szemében én leszek a gonosz ribizli, aki szétdúlt egy családot, pedig a helyzet egyáltalán nem ennyire fekete-fehér.

Van itt olyan, aki átélt már hasonlót? Kérlek, normális válaszokat adjatok, elítélő kommentekre nincs szükségem, én sem úgy terveztem, hogy egy nős emberbe szeretek bele, de így alakult. A segítő hozzászólásokat előre is köszönöm :)

2020. aug. 5. 11:52
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
0%
Jobb is.
2020. dec. 25. 21:28
 32/36 anonim ***** válasza:
0%

Persze, minek menjek bele megalazo helyzetekbe, amikor siman elkerulheto?

Neked se lett volna muszaj.

2020. dec. 25. 21:58
 33/36 A kérdező kommentje:
Hihetetlen mennyi irígy, frusztrált ember van, aki itt éli ki magát. Sajnálom ha fáj más boldogsága. A normális válaszokat köszönöm :)
2020. dec. 25. 22:38
 34/36 anonim ***** válasza:
0%

De nem vagy boldog, írtad, máris gyülekeznek a felhök...

Jól bevásároltál.

2020. dec. 26. 06:48
 35/36 A kérdező kommentje:
Pont azt írtam, hogy boldog karácsonyunk van :) Az ex viselkedésével elbírunk, tény, hogy mindenhol megpróbál keresztbe tenni, de nem sikerül neki, a gyereket sem fordította az apja ellen. Mindent megoldottunk eddig is, ezután is. Csak azért írom ezeket a sorokat, mert talán többen vannak ilyen helyzetben, és igenis vannak kivételek, amikor jót is ki lehet hozni egy szeretői viszonyból. Nyilván én sem úgy terveztem, hogy nős férfiba szeretek bele, de megtörtént, bárkivel megtörténhet!
2020. dec. 26. 09:14
 36/36 anonim ***** válasza:
52%
Azért frusztráltak, mert nem tudták megtartani a férjüket, vagy nem jó a kapcsolatuk és félrement a férjük. Az ilyen szerencsétlen nőket is meg kell érteni. Nagyon kevés ember érett arra, hogy jól működő párkapcsolatot építsen föl. Ha félresikerül, akkor meg egyszerűbb mást hibáztatni, mint magába nézni, hogy miért is alakult így. Ilyenkor névtelenül élik ki magukat a neten,mert karácsonykor is ráérnek másoknak beszólogatni, inkább,mint hogy a férjüket meg a gyereküket pátyolgatnák a szeretet ünnepén. Emberi dolog, ne haragudj rájuk, van elég bajuk.
2020. dec. 26. 09:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!