Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretői viszonyból felvállalt kapcsolat?
Olyan történetekre lennék kíváncsi, ahol szeretői viszonyból felvállalt kapcsolat lett, azaz ahol a férfi/nő a szeretőt választotta. Hogyan alakult azóta az életetek?
Én ilyen helyzetben vagyok most, én vagyok a szerető, szerelem van köztünk, és szóba került már a jövő is, hogy szeretne velem lenni, együtt élni, engem választana. Én is ezt szeretném, őszintén szeretjük egymást, ugyanakkor félelem is van bennem, hogy később esetleg megbánja, vagy engem hibáztat majd azért, amiért elhagyta a családját (van egy gyerekük is), ezt pedig nem szeretném. Elég lesz azzal megküzdeni, hogy mindenki szemében én leszek a gonosz ribizli, aki szétdúlt egy családot, pedig a helyzet egyáltalán nem ennyire fekete-fehér.
Van itt olyan, aki átélt már hasonlót? Kérlek, normális válaszokat adjatok, elítélő kommentekre nincs szükségem, én sem úgy terveztem, hogy egy nős emberbe szeretek bele, de így alakult. A segítő hozzászólásokat előre is köszönöm :)
Három ilyen "sikertörténet" ismerek: mindhárom esetben haldoklott a párkapcsolat / házasság, amiből a megcsaló fél kilépett, csak még nem volt ez felismerve, kimondva. Hogy egy másik ember bekerült a képbe az csak felgyorsította a párkapcsolat / házasság felbomlását. De ahogy a többiek is írták én is túl sok olyan történetet ismerek, ahol a megcsaló félnek tök kényelmes volt a párkapcsolata, az új embert pedig csak hitegette.
Az mindenesetre pozitív dolog a számomra, hogy a te párod beszélt a feleségével erről. Hibáztatni - szerintem - akkor nem fog, ha elsősorban maga miatt bontja fel a házasságát, nem miattad. (Szarul hangzik, tudom, de így a jobb.)
Úgy alakult, hogy a férfi családja és a barátai teljesen a nő elken fordultak, és sokan a férfival is összevesztek.
Természetesen a feleség egész családja megutálta őket.
A gyerek is ellenük fordult, mindenért őket hibáztatta.
Nem indult jól a közös élet sem. A nő állandóan féltékenykedett, ok nélkül. A férfi mindig hasonlítgatta a nőt az exéhez, a végén már mindenben ő volt a jobb.
Pont akkor szakítottak, mikor a volt feleségnek új kapcsolata lett. Ezt nehezen tudta megemészteni a férfi, elkezdett inni és lecsúszni. A gyerekre próbált akaszkodni, de már addig megromlott a viszony.
A nőnek azóta született egy gyereke egy nős férfitól. Egyedül neveli.
Két történetem is van. Az elsőben a házas fél (a férfi) úgy adta elő a szeretőnek, a megismerkedésükkor, hogy már válófélben vannak az asszonnyal. Épp csak otthon felejtette el ezt közölni. Végül egy hónap után (aminek a felében már nem is lakott otthon a pasi) tényleg beadták a válást. 2 gyerekük volt, abból egyik már nagykorú.
A szeretővel, akiből teljes értékű pár lett a válás után 13 évet éltek le együtt, 2 közös gyerekük is született. Végül a szerető elhagyta a férfit.
A másik történetben nem volt fizikai megcsalás, de évek óta elhidegülve éltek egymás mellett a felek. A feleségnek jött be másvalaki a képbe. Hónapok hosszú őrlődése után végül a feleség volt az, aki beadta a válást, majd miután elváltak, összejött azzal a másikkal, akivel azóta is boldog.
Azt gondolom, és a tapasztalat is ez, hogy aki tényleg válni akar, az nem húzza az időt évekig, hanem minél hamarabb lép. Amikor már magyarázkodás van, hogy "majd válok, csak előbb még ez vagy az", ott a "majd" az sosem jön el, vagy maximum akkor, ha a csaló fél otthon lebukik, és kivágják.
Ahol a csaló megtapasztalja, hogy létezik olyan, hogy mindent megkap, és nem kell döntenie sem, ott magától az életben nem fog válni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!