Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretői viszonyból felvállalt kapcsolat?
Olyan történetekre lennék kíváncsi, ahol szeretői viszonyból felvállalt kapcsolat lett, azaz ahol a férfi/nő a szeretőt választotta. Hogyan alakult azóta az életetek?
Én ilyen helyzetben vagyok most, én vagyok a szerető, szerelem van köztünk, és szóba került már a jövő is, hogy szeretne velem lenni, együtt élni, engem választana. Én is ezt szeretném, őszintén szeretjük egymást, ugyanakkor félelem is van bennem, hogy később esetleg megbánja, vagy engem hibáztat majd azért, amiért elhagyta a családját (van egy gyerekük is), ezt pedig nem szeretném. Elég lesz azzal megküzdeni, hogy mindenki szemében én leszek a gonosz ribizli, aki szétdúlt egy családot, pedig a helyzet egyáltalán nem ennyire fekete-fehér.
Van itt olyan, aki átélt már hasonlót? Kérlek, normális válaszokat adjatok, elítélő kommentekre nincs szükségem, én sem úgy terveztem, hogy egy nős emberbe szeretek bele, de így alakult. A segítő hozzászólásokat előre is köszönöm :)
Boldog karácsonyt! Én amellett vagyok, hogy jobb egy válás, mint elhidegült, rossz házasságban maradni, csak mert a házastársát ismerte meg az ember először. A 17 éves gyerek is valószínűleg fel fogja dolgozni a változást.
Ne felejtsük, hogy a házasságok fele válással végződik, és amelyik nem, annak se 100%a rózsás kapcsolat. Viszont sok az álszent ember.
Legyetek boldogok!
"exe, mégis borzasztó rosszul reagált, azóta is mindenben megpróbál alánk tenni, gyerekkel kapcsolatban, anyagiakban, stb."
Erre írtam, hogy visszakapod. Sőt, kamatostul, a neheze ezután jön.
Boldog karácsonyt!:)
Én csak azt nem értem, hogy nem sikerült egy független pasit leakasztani?
És bizony, az anyagi nehézségek, a gyerektartás, a különórák, a drága hobbik, amiknek a felét mind-mind kesselnie kell ennek az aranyembernek... bizony, ez szépen megeszi a szerelmeteket:)
Plusz a lelkifurdalás, amit majd az ex generál a gyerek irányában...
De megérte, megérte, megérte - ugye?:)
A 17 eves egy vagyonba kerul, es meg elotte az egyetem, az elso kislakas feneke ala tolasa, stb... Sokba lesz ez apunak, meg ha "csak" a felet allja is.
No, de ez meg messze van, egyelore gondoljunk csak a gyerektartas-lathatas kombora.
Mert ugye lesz lathatas is, ahol az uj (de nem utolso) csajnak kell kerulgetnie a lakli kamaszt a sajat lakasaban.
Fincsi lesz:)
Kedvesem, egy szem gyermekunk van a ferjemmel:)
Ha az elet ugy hozna... nos, en a ferfiakkal befejeztem, igy nem fenyeget a kovetkezo "pasim" esetleges gyerekenek szeretese vagy nem szeretese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!