Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent a "nem felvállalt kapcsolat"?
Barátnőmmel beszélgettünk és mondta,hogy annak a férfinak,aki nekem szimpatikus,annak most van valami "fel nem vállalt" kapcsolata.Sok minden másról is beszélgettünk még és nem fordítottam arra nagy figyelmet,hogy megkérdezzem tőle,pontosan mit jelent ez,de most eszembe jutott és hátha valaki tud segíteni.
köszönöm
Szerinted?
A kulvilag fele nem vallaljak fel a kapcsolatukat.
akkor úgy kérdezem,hogy milyen megfontolásból lesz egy kapcsolat nem felvállalt? Milyen okai lehetnek?
Nem világos,hogy ez egy sima kapcsolat,amit szimplán nem tárnak a külvilág elé,barátok felé,vagy pedig egy titkos,akár szeretői kapcsolat?
vagy netán az egyik fél szégyelli a másikat mások előtt?
Szóval nem tiszta,hogy a nem felvállalt kapcsolat simán valami oknál fogva nem publikus kapcsolat, vagy ezt hívják szeretői státusznak?
"Utcán nem fogta meg a kezem, a barátainak nem beszélt rólam, mindent E/1-ben mesélt pl. telefonon, még ha ott voltam épp mellette"
Én is voltam ugyanilyenben, csak én férfiként.
A munkahelyen, barátok előtt, rokonságban mindenütt azt hirdette, úgy állította be hogy ő egyedül él, egyedül csinál mindent.
Holott sokan tudták (nyilván) hogy valójában együtt vagyunk, együtt élünk. Vicces hogy egyik se kérdezte meg tőle, hogy miért mondja ezt mindenhol, vagy akkor miért vagyunk együtt? Ha szégyell, miért van velem? Ha szeret, miért kell ezt az "egyedül" szöveget nyomni mindenhol?
Mit mondjak, baromi romboló érzés volt ez!
Most már tényleg egyedül van, hirdetheti ahogy akarja...
"mi volt az oka,hogy nem vállalta fel veled a kapcsolatát?"
6-os vagyok, ez hosszú történet...
Nagyjából a lényeg, hogy hetente 1 napot mindig távol kellett lennem (ami ráadásul 90%-ban épp miatta volt), ezt ő nem bírta feldolgozni, az ő felfogásában így nem működhet igazi kapcsolat, ezért mindenütt azt hangoztatta hogy ő egyedül van. Volt benne egy nagy adag mártír hajlam is, mert milliószor felvetettem neki a megoldásokat arra vonatkozóan hogy hogyan lehetnénk együtt mindig, de ezeket módszeresen hárította, vagy úgy tett mintha meg sem hallaná.
nehéz volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!