Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jelent-e bármit is, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelent-e bármit is, ha egy fiú azt kérdezi tőlem, hogy felvállalnál?

Figyelt kérdés
A háttere a kérdésemnek röviden:pár hónapja belementem egy egyéjszakás kalandba(csalódottság,kilátástalanság miatt).Nagyon rendes,figyelmes,korrekt srác volt és a végén elkérte az elérhetőségemet,mert jól érezte magát velem.Még aznap keresett,letisztázva,hogy csak szex miatt.Nagyon sokat győzködött,érvelt,keresett.Többször találkoztunk,de több hét kihagyásokkal(neki munka,nekem a tanulás most az első,de közben beszélgetünk).És többször mondta,hogy nem tudja,hogy mi lesz,mert x ideje nem volt komoly kapcsolata,de hogy engem visszahívott.Dicsér,vonzónak tart.(én ezeket elengedem a fülem mellett,nem szeretnék érzelmeket kialakítani egy ilyenfajta,laza dologban).Múltkor kért tőlem egy szívességet,ahol viszont együtt jelennénk meg.Én szívesen elintézném neki,és amikor erről beszéltünk,akkor rám nézett és akkor kérdezte meg.Persze én tökre elpoénkodtam ezt a kérdést,de ami furcsa volt,hogy nem szólt rá semmit és csak bámult maga elé.Nem képzelek sokat e mögé,de esetleg figyeljek jobban rá?Múltkor kiakadt nekem és ezt írta:miért,szerinted csak azért beszélek veled,hogy legyen kit d*gni?Mert,hogy kedvel és jó velem beszélgetni is.

2019. ápr. 11. 16:55
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
74%
Azért ha fizikailag közel kerül egymáshoz 2 ember tartósan előbb itóbb megjelennek az érzelmek. Nem tudom miért nem akartok normális kapcsolatot de ő lehe5 fél tőle és azért nem. Ki tudja mi lesz ebből.....bárhogy alakulhat.
2019. ápr. 11. 17:02
 2/26 A kérdező kommentje:

Én szeretnék normális párkapcsolatot. Amikor elsőként fent voltam nála,akkor volt egy panaszáradatom is(finoman rákérdezett,hogy miért mentem bele,meg mondtam neki,hogy nem én vagyok a legtapasztaltabb lány a világon)csodálkozam is,hogy keresni fog,ha tudtam volna,akkor megkíméltem volna.:D

Ő tisztában azzal,hogy én mit szeretnék és hogy félek,hogy jönnek nálam az érzelmek.(sajnos ezt még nem tapasztaltam,de persze szívesen megismerném jobban,ha úgy közeledne).

2019. ápr. 11. 17:08
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves? Lehet, hogy csak játssza az agyát és semmi komolyat nem akar. Néhányan szeretik elhitetni az ellenkezőjét.
2019. ápr. 11. 17:13
 4/26 Bence_ ***** válasza:
66%

Azt gondolja, hogy te nem vállalnád fel őt.

Ezért kérdezte meg.

2019. ápr. 11. 17:14
 5/26 A kérdező kommentje:

Miért nem vállalná fel a lány őt?

Remélem nem játék,ahhoz nincs kedvem.:D

2019. ápr. 11. 17:23
 6/26 anonim ***** válasza:
49%
Hozd fel neki, hogy esetleg legyen köztetek több. Lehetséges, hogy többet szeretne.
2019. ápr. 11. 17:35
 7/26 anonim ***** válasza:
66%

Nem olyan bonyolult ez. Egyéjszakás kalandnak indult a Részedről is. Rossz passzban voltál, belementél.

A srác viszont vélhetőleg többet szeretne Tőled, esetleg komolyabb kapcsolatot, de tart attól,hogy Te ezt nem szeretnéd, csupán titkos, olyan sorozatos egyéjszakás, kalandnak gondolod.

Miért poénkodtad el ezt a kérdést?Szerintem dilemmában van kettőtökkel kapcsolatban, tisztázd Vele ha többet szeretnél Te is.

2019. ápr. 11. 17:47
 8/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat amúgy! A fiú tudja,hogy komoly kapcsolatra vágyom,szóval simán fel tudná hozni nekem.

Mondtam is neki,hogy ne érezze,hogy ő nekem egy pótlék,hogy köszönöm,hogy ő adott nekem(nagyon rossz élményem volt eddig).

Összezavarodtam,ez a kérdés meglepett. Nem tudtam,tudom hova tenni. Akkor,ott ez jött hirtelen.

Azóta is szeretne velem újra találkozni,de tudja,hogy én csak azért is merem ezt folytatni,mert nem jöttek az érzelmek.

2019. ápr. 11. 18:05
 9/26 anonim ***** válasza:
49%

jaj nem tudom, miért vagy ilyen értetlen.

az van, amit valaki már írt. tetszel neki, és komolyabbat akar. de nem tudja, hányadán áll veled, és puhatolózik.

Mindenki fél az elutasítástól, a férfiak is.

Nem mer csak úgy odaállni eléd, hogy akarsz engem vagy nem? Mert ha azt mondod, hogy nem, az őt összetörné.

Már így is számtalan jelét adta, hogy tetszel neki,és többet akarna. Nem értem, mit nem értesz ezen, tényleg!!

Fejezd ki az irányába, hogy érdeklődsz (már ha így van).

2019. ápr. 11. 20:20
 10/26 A kérdező kommentje:

Nagyon nem hiányzik még egy beetetés,ezért inkább mindent három lépés távolságból figyelek.

Hát elhívhatna mondjuk moziba vagy egy kávéra,nem?Az egyértelműbb lenne,mint ezek a célozgatások,de mégsem állítana kész tények elé.

2019. ápr. 11. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!