Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak aznap kérdezi meg valaki a talàlkozót, akkor az azt jelenti, hogy nem érdeklődik igazán iránta, hogy előbb lefixálja?
Egy sráccal abban maradtunk,hogy még találkozunk..én elszúrtam a találkozót ,nem voltam túl jó hangulatban...ezt mondtam is neki,hogy sajnálom.
Elmondása szerint ,senkit nem ismer a városból,és unatkozik ... nekem írt vmelyik nap,hogy igyunk vmit . Másnap tudtam csak menni.
Azóta , 4 napja nem beszéltünk. De kinézem belőle,ha unatkozik írni fog.... ez azt jelenti nem is érdeklem igazán?
Egyébként nagyon jedves volt és figyelmes a találkozó alatt.
Felreertes,nem elvaras,hogy erdeklodjon.
Ertheto,ha nem...csak gondolkodtam,hogy mi lehet ebbol a dologbol .
Hat igen, vegul is tobbszor is elhangzott a talalkozon tobb hely is,hogy legkozelebb ide-oda megyunk.
Az,hogy azota nem kerdezett ra,mutathatja,hogy meggondolta magat.
De legkozelebb erot veszek magamon es osszeszedem magam,ha lesz legkozelebb. Szeretnem nagyon :)))
Es koszi a valaszt :)
Hát igen, az aznap megkérdezés inkább arról szól, hogy unatkozik vagy akivel lenni akart, az lemondta vagy nem ért rá.
Lett valami azóta?
a találkozó után egy héttel én kerestem fel őt..érdekes beszélgetés volt,mert partyba invitáltam.először úgy tűnt,,hogy jönni akar,de végül megszakadt a beszélgetés.
Ott úgy voltam vele,hogy hagyom is,nem is érdekel.
Azt kb egy hónapig semmi nem volt,majd most 4 napja írt,hogy mi újság.és hogy még mindig egy külföldi országban van.én kb 2 szóval válaszoltam neki,és ennyi volt.
nem is lett volna kedvem ezek után találkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!