Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miután lefeküdtünk sokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miután lefeküdtünk sokkal jobban érdeklődik irántam, miért?

Figyelt kérdés

Van egy pasi. Lefeküdtünk. S azóta figyelmesebb lett kizárólag beszélgetni ,csetelni is akar,pedig szexkapcsnak indult! Szex után szorosan megölelt(?)

Ez mi(?) Kicsit zavarodott vagyok a témában , hiszen én mivel szexkapcsnak indult mindeféle érzelmet kizártam de kicsit mintha ő máshogy kezelnè a dolgot! Vélemény? Tapasztalat?

2018. júl. 23. 23:16
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Álmosak voltatok és leeküdtetek? Hinnye, de jó éccakátok lehetett, a macska rúgja meg. Megsúgom a megoldást: nem csak ürítőlyuknak szeretne. Bonyolult volt, igaz? :D
2018. júl. 23. 23:17
 2/8 anonim ***** válasza:
14%
Mert sok férfinak erősödnek az érzelmei szex után ( pl nekem két barátnőm volt, és mindig kellett néhány menet, hogy biztosan érezzem, hogy én szeretem őt).
2018. júl. 23. 23:21
 3/8 anonim ***** válasza:
34%

Amit a második ír, szerintem nem tükrözi a valóságot.

Nálam az érzelmi kötődés pl. a szopás előtt és után is ugyanaz egy nő iránt.

Ez sok esetben nulla egyébként, de a lényeg érthető.

2018. júl. 23. 23:28
 4/8 anonim ***** válasza:
77%
Mert végre talált valakit, akinek még fizetni se kell és szétteszi a lábát. Ezért megpróbál mindenféle trükkökkel megtartani, mert még a hülyének is megéri.
2018. júl. 23. 23:38
 5/8 anonim ***** válasza:
96%
komolyan egyesek olyanok mint valami állatok, csak bäsznak mint a nyulak nulla EQ-val :D
2018. júl. 24. 01:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Majd akkor kezeli maskent a dolgokat, ha randizni, programokra hiv.

A cseteles nem jelent erzelmelet, csak fent akarja tartani a lyukat.

2018. júl. 24. 01:58
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

#6 +1

Hülye lenne elszalasztani a lehetőséget. Persze csak amíg nem jön jobb.

2018. júl. 24. 05:36
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Az eszedbe sem jutott, hogy mindenki más az ágyban, nem? :D Ez nem azt jelenti, hogy szerelmes meg stb.

Hány évesek vagytok? Nem kéne ész nélkül szexelni, ha ennyit nem tudsz az emberekről...

2018. júl. 24. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!