Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lefeküdtünk a barátommal és az azt követő napokban megjön akkor nem lehetek terhes?
A menszeszemnek a napokban meg kellene jönnie már (napok óta) jelzi is mert hányingerem van meg fáj a fejem néha görcsölök. Tegnap együtt voltunk a barátommal és kiszakadt a gumi. Ha megjön a mensi akkor lehetek terhes szerintetek?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Igen. Kb 10 nap a beágyazódás. Onnantól vagy terhes.
2 x van az hogy be tud jutni a spermium a petevezetékbe, 1x ovulációkor, 1x menzeszkor, mert nyitva van a méhszáj.
Sok becsúszott terhesség van mesi előtti balesetből.
Én menstruáció alatt lettem terhes, úgyhogy ne vedd biztosra, hogy nem vagy az
Simán lehetsz terhes, függetlenül attól, hogy pár napra rá még kéne jönnie. Ha megjön, a következő nem fog. Ma még tudsz menni eseményutáni tablettáért, szerintem húzz bele.
Igen, lehetsz terhes.
Sok-sok éve én is jártam így.
Leszakadt a gumi elejéből egy kb. 2 cm-es darab.
Ez péntek este történt, így csak hétfő reggel tudtam menni nőgyógyászhoz.
Viszont már vasárnap megjött a havim.
Elmondtam mindent az orvosnak, ő pedig megnyugtatott, hogy nem leszek terhes, mert a gyógyszer is ugyanezt a hatást váltotta volna ki.
Nem írta fel az eseményutáni tabit.
Viszont visszarendelt 2 hét múlva.
Másik orvos rendelt.
Mikor megtudta, hogy a kollégája a menzeszre hivatkozva nem írta fel a tabit, nagyon mérges lett és azt mondta hogy úgy is simán terhes lehettem volna.
Szerencsére nem lettem az, de ez tényleg csak a szerencsén múlott.
Egyébként a menzesz ideje alatt a tamponon láttam viszont a leszakadt gumidarabot.
Azt mondjuk nem ártana tudni, hogy mikor vettétek észre, hogy kiszakadt. Miután elment benned a barátod vagy még előtte?
Mert, ha a barátod nem élvezett el akkor nem lehetsz terhes, ha meg igen akkor nincs kizárva.
"Későn vettük észre, már elélvezett"
Igen, ez gyakran előfordul velünk férfiakkal, hogy nem vesszük észre, hogy elélveztünk már, nekem volt, hogy 5 óra után szolt az asszony, hogy "drágám már elmentél", nekem fel sem tűnt, ha nem segít, hogy együtt észrevegyük, talán még mindig tolom.
Az esélyeket nehéz megjósolni, mert ember és körülményfüggő.
Ugye ilyenkor védene a sárgatest hornon a teherbeeséstől így az esély elviekben 0.
De a becsúszott babák többsége abból az esetből születnek amikor a ciklusod tojik a tankönyvekre. Ugye ciklus közepén lenne ovulációd, de sokszor van spontán ovuláció, vagy nem pont félidőnél van a peteérésed.
Kár szálékokkal dobálózni. Minél jobban ismered a tested annál könnyebb következtetni. (pl van ovulációs teszt drogériákban, én innen tudom, hogy nekem nem félidőben van ovum).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!