Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nők! Mennyire befolyásol benneteket, hogy egy férfi, aki érdeklődik irántatok kivel volt együtt s meddig?
Figyelt kérdés
Majdnem 3 évet volt együtt a szóban forgó srác utolsó alkalommal egy csajjal. Ismertem a csajt, és ilyen tipikus látszat ember, mindent posztolt facebookra, hetente több képet tett fel, hogy itt van, ott van, ezt eszik, azt eszik, itt gyúr, ott gyúr, megkapta a jogsit, kitette facebookra, elvégzett egy műkörmös tanfolyamot, kitette a diplomát facebookra, minden második képe tükrös selfie stb.
Nem igazán tudom ezek után, hogy maga a srác mennyire normális, ha egyáltalán ilyen lánnyal kezdett.
2018. máj. 9. 18:21
1/5 anonim válasza:
Ismerd meg és utána ítélkezz. Én is jártam fiatalon olyannal, akit ma le is tagadnék, szóval ez alapján senki ne akarjon megítélni. Én amúgy direkt ezért nemis kezdek olyannal, akinek ismerem az exeit, mert csak bekavar a dolog. Szerintem okosabb dolog tiszta lappal kezdeni.
2/5 A kérdező kommentje:
Csak kicsit tartok attól, hogy hozzá kezd majd hasonlítgatni, és én nem vagyok az az edzőterembe járó ember, aki csak a külsejére ad
2018. máj. 9. 18:45
3/5 anonim válasza:
Leszarom az ilyesmit. Nekem se egymas klonja az osszes parom, megis mindben tetszett valami es nem hasonlitgattam oket egymashoz, maximum annyiban, hogy lehetoleg a kovetkezo jobb legyen mint az exeim.
4/5 anonim válasza:
Az nem erdekel, viszont az igen, hogy csalta-e mar meg a parjat, vagy volt-e szeretoje valakinek.
5/5 anonim válasza:
Valószínűleg a srác nem volt teljesen százas. Én soha nem jönnék ilyen nővel össze, csak szexkapcsolatra lenne jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!