Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő együtt van egy sovány férfival, az kizárólag a férfi pénze miatt van?
Szerintem az ilyen kerdeseket a gyakorikerdesek generalja. Valamilyen algoritmus, vagy valamilyen program szerintem, idokozonkent general egy ilyen kerdest. Hogy fent tartsak a hulye kerdesek tarhazat es lehessen vitatkozni. Tudjatok mint tarskereson, hogy “ez es ez kedvel teged” “ez es ez ismerkedni akar veled” “ez es ezkedvelte a kepeidet” “ez es ez beszelgetni szeretne veled”.
Szerintem ez lehet a hatterben. Mert ilyen szellemileg nulla, zokni, beszukult, csolatasu emberek nem leteznek.
Erre már én is gondoltam. A másik lehetőség hogy ugyanaz 2-3 ember csinálja (akár pénzért, megbízásból is) és így marad fent a rendszer.
A legtöbb vékony simán eladja magát "szálkásnak". Sokkal előbb, mint egy átlagos vagy egy kövérebb, szóval...
Magasság? Ez hogy is jön ide? Erről eddig nem volt szó.
A jóképűség, meg relatív, anno Zsigmond királyt tartották a legjóképűbb férfinak a világon... Ma meg rondának számítana.
# 7
Igen, erre is gondoltam. Az oldalnak ugye a reklamokbol van penze. Hogy azt terjessze, meglatogassak az emberek stb. Nornalis kerdesekkel nem lehetne ide vonzani az embereket. Ezert az ilyen “troll kerdesekkel” ugrasztjak ide oket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!