Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő együtt van egy sovány férfival, az kizárólag a férfi pénze miatt van?
Nem fizetett senki ezért a kérdésért.
Csak ha sovány vagy, akkor kb szüzen halsz meg ha mellé fehér és ronda vagy.
Néger férfiaknak mondjuk tényleg jól áll a vékonyság.
(edzek, úgyhogy ez ne tanácsolja senki)
Nahát, 7-8 kérdéssel lejjebb meg kövér pasikkal van ugyanez.
Akkor mi az igazság? Hogy valójában minden nő leszbi? 😂😂
Az hogy neked nem jut nő, az nem azért van mert kövér vagy, vagy mert sovány (na jó, egy rengő hájúnak tényleg nincs sok esélye), hanem mert rosszul gondolkozol.
13 a kövéres kérdést nem én tettem fel.
De tegyük fel, neked bejönnek a sovány csávók? Na ugye, hogy nem.
Akkor miről beszélünk? Csak a melegeknek jönnek be a sovány ronda fehér srácok.
A párom sovány, fehér és sokan rondának tartják. (Nem is edz egyébként.) Én vonzódok hozzá és imádom. :D
Egyéb kifogás, hogy miért nem "jut" neked nő? (Nő egyébként senkinek nem "jut", mindenki tesz azért, hogy -jó- kapcsolatban legyen.)
Szomorú, hogy sokaknak még akkor sem jön össze. (Moe Syzlak)
#15 vagyok, ahogy mondtam, sokan őt rondának tartják... Kisfiús arca van, nagy fülei, dús szemöldöke, régi típusú szemüvege. És, ahogy mondtam, én imádom.
Bár a mi történetünk is több hónapos barátsággal indult, és amikor beleszerettem a személyiségébe, akkor szerettem bele a külsejébe is. Nem az a "megláttam tinderen és tudtam hogy ő kell"típusú volt az ismerkedésünk. Amit egyébként egyáltalán nem is tartok célravezetőnek.
19
Tehát jóképű, a kisfiús arc nagyon vonzó a nők szemében.
Mire gondolsz régi szemüvegkeret alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!