Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nő együtt van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő együtt van egy sovány férfival, az kizárólag a férfi pénze miatt van?

Figyelt kérdés
2018. márc. 18. 10:41
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Lehetne itt elemezni miért van vele. Valószínű vonzódik hozzá, a feromonok és a kémia működik. Nem hiszem, hogy a pénze miatt van kizárólag vele.
2018. márc. 18. 13:33
 32/38 anonim ***** válasza:

Totál OFF:

5-ös és partnerei:

Basszus most elültettétek a bogarat a fülemben:D

Én amúgy abban biztos vagyok, hogy ezen az oldalon maximum 5-6 ilyen szerencsétlen van, azok irkálják vég nélkül az ilyen kérdéseket. Én arra tippelek, hogy

1. Némi odafigyelésre, minimális törődésre várnak, amilyet az ilyen provokáló kérdésekkel megkapnak.

2.Itt végre veszekedhetnek, fröcsöghetnek, ismételgethetik hajthatatlanul a hülyeségüket. Ráadásul megkapják az önigazolást a többi hozzájuk hasonlótól, és nyugodtan fekszenek le aludni.

2018. márc. 18. 13:49
 33/38 anonim ***** válasza:

32 vagyok, és most OFFon kívül. Belinkelte a női hozzászólónk a szemüveget. Mire Te: Ezt a szemüvegkeretet pedig rengeteg hipszter hordja, mindnek van barátnője.

Konklúzió: LEGYÉL TE IS HIPSZTER.

2018. márc. 18. 14:16
 34/38 anonim ***** válasza:
Volt egy ismerős csaj ismerősöm, aki nagyon jó nő, és sovány, mondhatni csúnya férfival ismerkedett. Mint kiderült nem a pénze miatt, kvázi csóró is volt, hanem csak érdekes volt neki a pali, de kiderült egy ócska pszichopata.
2018. márc. 20. 09:08
 35/38 anonim ***** válasza:
Igen egy nő csak azért van együtt egy sovány, egy dagadt, egy magas, egy alacsony, egy izmos, egy vézna, egy kislányos, egy csúnya egy jóképű egyáltalán bármilyen pasival is, mert a pénze miatt. Ha kevés pénze van akkor a kevés pénz miatt, ha sok akkor a sok pénz miatt. Egy nő kizárólag a pénz miatt van egyáltalán egy hímneművel. :D
2018. márc. 21. 12:54
 36/38 A kérdező kommentje:
35 ne vicceljük már el a kérdést...
2018. márc. 21. 15:20
 37/38 anonim ***** válasza:
A kérdés már alapból egy vicc.
2018. márc. 21. 15:23
 38/38 A kérdező kommentje:

37 miért lenne az?

a nőknek nem jönnek be a sovány férfiak, csak az izmosak.

2018. márc. 21. 16:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!