Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van együtt több éve egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van együtt több éve egy olyan férfi egy ilyen nővel, ha?

Figyelt kérdés
Egy olyan nővel, aki túlsúlyos, ha a férfinak a vékony lányok tetszenek és találna is olyat (volt is olyan barátnője előtte is)? A vékony lányok között is találna jó személyiségűt és nagyon sok vékony lány van.
2017. szept. 11. 22:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Bmi 18-25 ez a jo szamomra
2017. szept. 11. 22:34
 2/16 anonim ***** válasza:
51%
Mintha a barátnőmet hallanám. Igaz nem modell alkat, túlsulyosnak sem hivnám, persze van rajta felesleg, de egyszerűen ő kell nekem, benne találtam meg azt a személyt akivel az életemet le tudnám élni. Letojom hogy néz ki, persze ne hagyja el teljesen magát ez egyértelmű, nekem még az ő súlya még bőven a normális kategórián belül van.
2017. szept. 11. 22:35
 3/16 anonim ***** válasza:
Mondjuk ezt csak azert mondtam mert azt olvastam az a normalis testtomeg index felolem bmi 0 vagy vegtelen is lehetne csak egeszseges legyen
2017. szept. 11. 22:36
 4/16 A kérdező kommentje:
Bmi szerint is túlsúlyos, nem csak magát látja annak.
2017. szept. 11. 22:43
 5/16 anonim ***** válasza:
50%
Talán mert most ez a nő tetszik neki. Jól gondolom, hogy irigy vagy rá mert neked kellene a férfi?
2017. szept. 11. 22:44
 6/16 A kérdező kommentje:
5.: nem
2017. szept. 11. 22:49
 7/16 anonim ***** válasza:
Szerintem azért nem kellesz te neki mert a kövér lányban találta meg azt a tulajdonságot amit keresett. (ráadásul me,irigykedik egy másik lányra mint egyesek)
2017. szept. 11. 22:50
 8/16 anonim ***** válasza:
Akkor ezt a férfitól kellene megkérdezni, hiszen rá tartozik és itt tudtommal senki nem mindenttudó jós vagy spirituális gondolatolvasó.
2017. szept. 11. 22:51
 9/16 A kérdező kommentje:
8.: ez csak egy sima kérdés, külső véleményekre vagyok kíváncsi
2017. szept. 11. 22:52
 10/16 anonim ***** válasza:

Bocsanat a hulye hasonlatert, de a kutyat sem csereljuk le egy szebbre, jobban neveltre.

Roviden, ot szereti. Egymashoz igazodtak.

2017. szept. 11. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!