Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő együtt van egy sovány férfival, az kizárólag a férfi pénze miatt van?
ilyen.
Jó, hát magyarázd be magadnak amit akarsz. Egyik férfi felhasználónak egyszer küldtem képet rólunk (amikor nem hitte el amiket írtam róla), ő is azt mondta végül, hogy tényleg nem helyes.
21 szeritnem helyes lehet a leírás alapján.
Ezt a szemüvegkeretet pedig rengeteg hipszter hordja, mindnek van barátnője.
#17 vagyok, azt nem mondtam, hogy nem vagyok jóképű, attól még cáfolja ez az állításodat, miszerint kizárólag a pénz miatt lehetnek a nők a férfiakkal.
#15 Örülök, hogy vannak ilyen nők, akik a személyiségük miatt szeretik a párjukat és büszkén vállalják őket. Legyetek boldogok! :)
Nekem alapból jobban tetszik az, ha valaki sovány, mintsem kövér, de nem csak ez teszi a szépséget.
Láttam már olyan izmos alkatú férfit, akinek nagyon ellenszenves az arca. Soványan is lehet vonzó, ha közben szép az arca.(nem kóros soványságról beszélek)
Az ízlés-vita elég értelmetlen, mert sok helyen eltér. Egyáltalán nem hiszem, hogy bármit is elér valaki az ilyen kérdések rendszeres kiírogatásával, bármire is rájönne a “nõk” ízlésével kapcsolatban, ha olyan nehéz elfogadni azt, hogy ez emberenként változó. De a lényeg minden esetben az, hogy alapból ápolt legyen a férfi/nõ, adjon magára.
Voltam én extrém sovány, és extrém ronda, és volt barátnőm, nem csúnyák (kettő is) néhány éve (ráadásul netről, társkeresőről), és nem voltam gazdag, diák volta. Azóta felszedtem 25 kilót és javult a helyzet más téren is, munkám is van, ami viszonylag jól fizet, viszont semmi siker 2,5 éve.
Tehát szerintem néhány év alatt változott a helyzet, nagyon felmentek az igények, mivel a mobilnetnek köszönhetően gyakorlatilag bármelyik lány kvázi végtelen számú potenciális jelöltet szedhet össze magának egy kattintással, és fontosabb nekik, hogy sok legyen a potenciális jelölt, mint az egy valódi. Aki lányként arról panaszkodik, hogy nem talál társat, az tuti emiatt, akinek meg van, annak meg vagy régóta van, vagy valami top pasija van (ki tudja meddig, ki cseréli le a másikat). És egyáltalán nem arról van szó, hogy csak a legdivatosabbak lányokról beszélek, hanem tényleg _bármelyikről_. Csak rajtuk múlik. A bőség zavara tipikus esete áll fenn, amikor az egész már átment kontraproduktív üzemmódba.
Muszáj elárulnod hogy hány cm vagy és kg :D
Lehet hogy nem is vagy te olyan sovány csak annak hiszed magad :)
28 187 centi vagyok (szerencsére nem tűnök annyinak a görbe gerincem miatt) és 659 kiló.
Az még pont nem orvosi eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!