Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jön a szülinapom, és párom kérdezi, mit vegyen nekem. De ez nekem fura. Én mondjam meg?
Figyelt kérdés
Szóval örülnék valami kisebb meglepinek, egy vacsorának, vagy igazából egy gyűrűnek is (mivel megbeszéltük hogy nyáron összeházasodunk, jön a baba már), de nem akarom ezeket mondani neki, mert félek követelőzésnek tűnne.
De azt sem akarom, hogy sok pénzt költsön, csak valami meglepetés jól esne.
2018. ápr. 23. 08:45
1/10 anonim válasza:
Szerintem nincs abban semmi, hogyha felsorolnál neki egy- két dolgot, aminek örülnél....
3/10 A kérdező kommentje:
Hát már sokszor mondtam neki hogy örülnék egy gyűrűnek, meg volt hogy ott álltunk egy gyűrűs pult előtt, és kérdezte melyik tetszik. De sosem vesz :( Tudja hogy szeretném... Most, konkrétan nem mondtam neki...De százszor hallotta már...
2018. ápr. 23. 08:54
4/10 anonim válasza:
nem a gyűrűt, hanem hogy kis meglepetést szeretnél, nem akarod megmondani mit vegyen
5/10 A kérdező kommentje:
ja, azt persze, mindig megmondom, hogy ne költsön sok pénzt rá, nem az a fontos. (gyűrű se kéne max pár ezerért).
2018. ápr. 23. 08:57
6/10 anonim válasza:
Mivel csak a gyűrűn kattogsz, szerintem kérd meg, hogy vigyen el egy ékszerboltba és válasszatok együtt.
7/10 anonim válasza:
Hogy rá vagy indulva erre a gyűrű tèmára..... Ne legyen igazam, de szerintem attól a fickótól, akitől gyűrű nélkül is kèpes voltál teherbe esni, gyűrűt biztosan nem fogsz kapni.
Ha meg mégiscsak kierőszakolod, mert jön a gyerek, az annyit is fog érni.
8/10 anonim válasza:
Ezt mar elbaxtad, de halal komolyan.....
9/10 anonim válasza:
Ne aggodj, ez a faszi elvenni sose fog.
10/10 anonim válasza:
Ha ,,megbeszéltétek, hogy nyáron összeházasodtok" akkor lehet gyűrűt vesz, azért nem kérdezi meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!