Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szigoruan a kérdésekkel kapcsolatos "válaszok" indittatásából kérdezi itt a legtöbb pasi, hogy nézek ki?
Illetve a válaszaim sarkalják a kérdésre?
De olyan érdekes véletlen,hogy minden második privátban az áll: "Hogy nézel ki?"
Ezt az alapvetően egyszerű ,vizuális indittatású,sematikus ,száraz,levegőtlen és felszínes kérdés.
-Ezért megpróbálom több hangsúlyban elképzelni. ..
Hátha érdekesebbnek találom...
Mivel vadidegeneknek teljes személyleírást nem szerencsés adni,ezért marad a körülírom módszer...-amely ezen felvezetésben komoly lelki dilemmát és hezitációt von maga után "beszélgetőpartnereim " részéről .
Mondabom sem kell hosszú lelki mélységű barátságok még nem születtek a hasonlóan érdekfeszítő' rendkívül egyszerű hangvételű diszkurzusokból .
De biztosan az én személyiségem nem nő fel a feladathoz .
Ti tapasztaltatok hasonlót?
Alig voltál leereszkedő, grat...
Egyébként mit lehet ezen túlmisztifikálni? Ja leírod, hogy magas, vékony, nagy mellű, szőke vagy, akkor majd elkezdenek bombázni levelekkel és bepróbálkoznak...
# Úgy érzed? -Pedig cseppet sem vagyok gőgös.
Talán az egészséges cinizmus határai feszegetem,de bántó soha nem vagyok .
Örülök,hogy leírtad.
(A szőkeség meg a nagymellűség bár kelendő,de elcsépelt és akinek ez a fontos elsődleges az eleve kiesik abból a bizonyos'érdeklődési körből...)
#2. Mellékhelyiség.
A kérdésembe ne brunyálj bele,légyszíves.
"Én tiltom az ilyeneket, aztán ha újra írni próbálnak, mérgelődhetnek, hogy nem tudnak :D"
Jól kiaxol velük:D merthogy nem jelzi ám nekik a rendszer ,hogy nem küldhet üzenetet,csak annyit tapasztal,hogy ugyanúgy nem válaszolsz neki mint eddig :D
#5- Szerinted a kérdezőnek ez nem esett le?
Aki csak eszmecserét folytat az nem érdeklődik milyen vagy külsőre. Vagy nem azonnal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!