Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Milyen férfi az ideálotok?
Külsőleg: testalkat,magasság,szemszín,hajszín ?
Milyen legyen belsőleg?
Jason Momoa -filmeken kívül magánemberként,belsőleg is rendben van.
Ő tényleg álom férfi,szép a mosolya,van haja-erős vállas és pozitív gondolkodású.
Az álom pasim ilyen:
külső: kövér(kés), pocakos, kb. 165-170 cm, barna szemű, haja nincs, mert kopasz
belső: egocentrikus, önző, nárcisztikus, empátia mentes, agresszív, tudatlan tudálékos/mindent jobban tudó és értő, manipuláló, állat utáló (magán kívül), szak és kultúr barbár
Külső: passz.
Belső: gazdag érzelemvilágú, nyitott, jókat lehet vele beszélgetni, erős és érett szexualitással rendelkezik, nem telepszik rám, nem akar manipulálni és irányítani.
Testalkat: A testalkat, ami nekem bejön azt én "lecsúszott sportolónak" hívom. :D
Azt úgy kell elképzelni, hogy van rajta izom és háj is. Imádnám ha végre összehozna a sors egy ilyen férfival. Kb. ilyen testalkatra gondoltam:
Magasság: 165-185 cm.
Szemszín: barna
Hajszín: barna, fekete, kopasz
Kedves, toleráns, humoros, empatikus,nyitott, komoly de tudjon laza is lenni, megbízható, hűséges, monogám, szeresse a kutyákat( Ha a németjuhász kedvelő akkor nyert ügye van :P). Így hirtelen ennyi.
Külsőre: körülbelül hasonló magas mint én, sötét szőke-vörös-világos barna haj (de az is tetszik, ha nincs), szemüveg, kék szem, kedves, mosolygós arc (olyan élettel teli), testalkatra inkább átlagos.
Belső: kiegyensúlyozottság, önbizalom, határozottság, fontos, hogy tudja, ki ő, mit akar, legyen családcentrikus, ne fosson be, ha megemlítem, hogy de aranyos volt az a kis srác a villamoson. Legyen hasonló az érdeklődési köre (nem kell egyeznie, de jobban érzem magam bölcsész beállítottságú pasikkal), lehessen vele sokat beszélgetni bármiről, a leglényegtelenebbtől a legfontosabb dolgokig. Engem szeressen igazán, azért aki én vagyok, és én is azért szeressem őt, aki. Tudjuk egymást tisztelni akkor is, ha valamelyikünknek elgurul a gyógyszere. Passzoljon a humorunk, ha valamelyikünk elbénáz valamit, akkor tudjunk együtt nevetni, legyenek belsős poénjaink. Egyszerűen csak ő legyen a legjobb barátom, az, akivel a legjobb együtt lenni és érzem, hogy bármeddig el tudnék lenni vele.
22N
külső: barna szem, sötét haj, vékony/átlagos alkat, ne legyen "nőies csontozata" pl. széles csípő, nagyon keskeny váll; ha nálam néhány centivel magasabb már jó - ne legyen nálam alacsonyabb
belső: jó humorérzék - fekete humor, értelmes, hasonló gondolkodás a legfontosabb témákban, érzékeny, képes megnyílni, nagylelkű, segítőkész, kitartó, bájos (legyen szeretetreméltó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!