Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgytársaim (20+)! Nektek milyen külsőre az ideálotok? Milyen géneket örökítenétek tovább?
Mindenkinek van ideálja, egy "szőke hercege". Amikor éppen nem vagytok kapcsolatban, és valaki megkérdezi milyen férfiak tetszenek, mindenki tud mondani pár tulajdonságot, pl. magas, kék szemű...
Vagy amikor látsz egy jó filmet, és azt mondod a főszereplőre, hogy "tudnék vele mit kezdeni.." Mint amikor a pasik beszélik, hogy olyan nőt akarnak, akinek olyan a szája, mint Angelina Jolie-nak... Aztán persze úgysem olyannal jönnek össze, de ez már mellékes.
Tudom, hogy kicsit gyerekes dolog, de későn érő típus vagyok (26N).
Magas, karcsú, nem túl izmos.Nem kell hogy csupasz legyen, de az semmiképp sem jön be, ha kétszer állt sorba, mikor a szőrt osztották.Szóval hasa, háta, mellkasa , arca legyen szép sima, nem bundás.A sötét hajú fiúk nekem jobban tetszenek és ha sima, nem túl rövid a haja az nagyon tetszik.Mondjuk legyen fekete haja és zöld vagy sötétkék szeme.Csinos, kis egyenes orr és szép vonalú, telt ajkak.Tetszik, ha egy fiúnak szép a keze, hosszú ujjakkal.A szőrös, tömzsi mancsok borzalmasak.Tetszik, ha szép, napbarnított (nem agyonszolizottra gondolok), ápolt bőrű (nem pattanásos).Öltözékekből kétféle jön be nekem a pasikon:póló+farmer, vagy öltöny.Ja, tetkó, meg egyéb extrém maskarákat mellőze.Max egy nyaklánc vagy szép óra, vagy szolid gyűrű épp elég.
Ilyeneket manapság csak képeslapokon látok.De a 20-as éveimben voltak ilyen pasijaim szerencsére :) Most valahogy eltűntek a szép emberek én úgy veszem észre :(
Ilyen felfogással inkább ne gondolkozz a szaporodáson :D
Gyerekkoromban mindig azt mondtam, hogy szőke, kék szemű férjem lesz, mert szőke kék szemű gyerekeket akarok. De ebből kinőttem szerencsére.
Nekem sok híresség bejön. Ha filmet nézek, akkor is mindig csorgatom a nyálamat...a barátomnak is szoktam mondani, hogy "húú ez de jó pasi"... persze nem sértődik meg rajta, mert nekem ő a tökéletes :-)
De. pl az ő génjeit szívesen továbbörökíteném: [link]
Szép a szeme, a szája, magas, jó testalkat, külsőre tökéletes.
Minimum 185 cm magas, szőke, szőkésbarna hajú, lehetőleg hosszúkás hajú, jóképű (számomra), átlagos/sportos/szálkás alkatú. Külsőre ez tud nagyon megfogni.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!