Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolat kezdetekor baj, hogy nagyon őszinte vagyok és nyíltan beszélek a multamról ha azt kérdezi?
Figyelt kérdés
Teljesen őszintén elmodtam neki egy sztorit az exemről, mert rákérdezett.. én nyiltan elmondtam neki és rákérdeztem, hogy biztos akarja e hallani. Most kicsit úgy érzem, hogy ezzel, hogy rákérdezett nem a szebbik oldalamat ismerte meg, mimt általában az lenni szokott. Ebből lehet baj, hogyha ilyen nyilt és őszinte vagyok? Nem vesztem el ezzel a titokzatosságomat?2017. aug. 25. 13:11
1/13 anonim válasza:
Én az elejétől az szoktam lenni, ha valamivel nem tud elfogadni, akkor minél hamarabb derüljön ki.
2/13 anonim válasza:
Ez az ő hibája, minek kérdez ilyet? A múlt az általában kissé kényes téma ebből a szempontból, nem illik erre így direkt rákérdezni. Csak akkor kérdezünk (ennél a témánál szerintem még akkor sem illik), ha minden válaszra fel vagyunk készülve.
3/13 anonim válasza:
Ha megtudok valakiről, hogy hazudik, akkor azonnal kuka. Szóval igen, baj...
Persze ha az a sztori az exedről, hogy megerőszakoltad aztán meggyilkoltad, akkor megértem hogy nem akarod elmondani..
Viccet félretéve, joga van tudni mindent, és azt figyelembe véve dönteni, hogy úgy is kellesz-e neki.
4/13 A kérdező kommentje:
Nő vagyok amugy/23 éves. Csak h tisztázzuk h nem én vagyok a pasi.
2017. aug. 25. 13:16
5/13 anonim válasza:
Teljes mértékben irreleváns, hogy nő vagy, vagy férfi.... Nem teljesen mindegy? :D a válaszok se olyanok hogy bárki feltételezné a nemed..
6/13 anonim válasza:
Ez tényleg nem nemfüggő, de általában (nem mindig!) a nők szoktak "múltcentrikusak" lenni, ezért azt hittem, hogy a kérdező férfi.
7/13 anonim válasza:
Az elmondás és elmondás között van különbség.
Azt kell megtanulni.
Azt, hogy rákérdez 1-2 dologra, nem azt jelenti, hogy 40 oldalas esszét kell írni róla. Ha röviden elmondod, akkor úgy is látod, hogy kíváncsi e részletekre vagy sem.
Ez nem őszinteség, ez egyszerűn "be nem áll a szám"
8/13 anonim válasza:
Nekem emiatt nem tudott tovább működni egy kezdetleges kapcsolat. De nézd, jobb, ha őszinte vagy, ha neki meg ez nem tetszik, akkor jön majd valaki más, aki elfogadja majd.
9/13 anonim válasza:
Nem kell hazudni, de nem egy kvázi idegenre tartozik minden részlet. Az ő jogait is tisztelni kell és nem első randin kitalálni az exrol. Az ilyen gusztustalan és semmi köze az oszinteseghez
10/13 A kérdező kommentje:
Azért irtam, hogy nő vagyok, mert szerintem egy nő előbb elnézi egy pasinak a múltját, mint egy ferfi a nőét. Vagy nem?
2017. aug. 25. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!