Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelent-e bármit is, ha egy fiú azt kérdezi tőlem, hogy felvállalnál?
Kedvelem őt.
De még az elején lefektettük a szabályokat.Ő mondta,hogy nem lehet ezt sokáig húzni,mert tapasztalata szerint jönnek majd az érzelmek,stb.Meg időben szóljak,ha szerelmes lennék.:D Csak ezért furcsállom.
Most jól érzem így magamat vele.Nyilván örülnék neki,ha többet szeretne tőlem(tehát nem utasítanám vissza),de ha nem,akkor sem lesz csalódás.
Sok jó tulajdonsága van,de nem nagyon figyelek rá,mert félek érezni.
Vajon jó ötlet lenne,ha el kezdenénk beszélgetni arról,hogy ki mit tervez a kövi hónapokban,ha legközelebb találkozunk? Úgy általánosságban kérdeznék rá,elég sok mindenről szoktunk beszélgetni.
Vagy hagyjam rá a dolgot? Egyáltalán lányként hogy lehetne a tuttára adni,hogy szívesen találkoznék vele más közegben is?
Most ezt jól értem, hogy k.rni összejártok, de gondot okoz, hogy egy kávét megigyatok együtt?
ááá hová süllyed a világ?
Nem tudom,hogy miért kell ítélkezni,mindenkinek voltak,vannak rossz időszakai.
Szívesen elmennék vele kávézni,nem arról van szó,csak most nem tudom hova tenni.
Ha személyesen találkozunk,akkor lehet,hogy tisztázódni fog.
Azóta többször találkoztunk és számomra nagyon félreérthető volt(pl.:kézfogás,arcsimogatás,beszélt olyan kapcsolatról,amilyenre vágyik).
Legutolsó találkozonknál már nem bírtam ezt elviselni és megmondtam neki,hogy most már érzek arra affinitást,hogy valakivel egy komolyabb kapcsolatot alakítsak ki(sikerült elfelejtenem valakit és már vágyok a törődésre,kötődésre)és kezdek félni,hogy lassan jönnek majd az érzelmek. Válasz:ez nem arra való. És kb.megsértődött,hogy én miért akarok érzelmeket belevinni,eddig ez jó volt nekem,hogy most miért lépek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!