Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jelent-e bármit is, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelent-e bármit is, ha egy fiú azt kérdezi tőlem, hogy felvállalnál?

Figyelt kérdés
A háttere a kérdésemnek röviden:pár hónapja belementem egy egyéjszakás kalandba(csalódottság,kilátástalanság miatt).Nagyon rendes,figyelmes,korrekt srác volt és a végén elkérte az elérhetőségemet,mert jól érezte magát velem.Még aznap keresett,letisztázva,hogy csak szex miatt.Nagyon sokat győzködött,érvelt,keresett.Többször találkoztunk,de több hét kihagyásokkal(neki munka,nekem a tanulás most az első,de közben beszélgetünk).És többször mondta,hogy nem tudja,hogy mi lesz,mert x ideje nem volt komoly kapcsolata,de hogy engem visszahívott.Dicsér,vonzónak tart.(én ezeket elengedem a fülem mellett,nem szeretnék érzelmeket kialakítani egy ilyenfajta,laza dologban).Múltkor kért tőlem egy szívességet,ahol viszont együtt jelennénk meg.Én szívesen elintézném neki,és amikor erről beszéltünk,akkor rám nézett és akkor kérdezte meg.Persze én tökre elpoénkodtam ezt a kérdést,de ami furcsa volt,hogy nem szólt rá semmit és csak bámult maga elé.Nem képzelek sokat e mögé,de esetleg figyeljek jobban rá?Múltkor kiakadt nekem és ezt írta:miért,szerinted csak azért beszélek veled,hogy legyen kit d*gni?Mert,hogy kedvel és jó velem beszélgetni is.

2019. ápr. 11. 16:55
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Most már kibukott, hogy eddig csak hülyített.
2019. máj. 2. 19:46
 22/26 A kérdező kommentje:

Azt viszont nem értem ,hogy mire ment ki a játéka,mert ezzel csak elhárított magától.

Nem számít igazából,csak korrektnek tartottam,aki nem szórakozik a lányokkal.

2019. máj. 2. 20:07
 23/26 anonim ***** válasza:
Ebből mi lett?
2020. dec. 25. 08:38
 24/26 A kérdező kommentje:
Semmi. Párszor találkoztam még vele tavaly. Volt pár félre érthető mondata,cselekedete akkor is. Az utolsó találkozónk után összevesztem vele. Az után még egyszer keresett,de akkor már mással ismerkedtem. Komoly párkapcsolatom van több,mint fél éve.
2020. dec. 26. 20:05
 25/26 anonim ***** válasza:
Gratulálok, sok boldogságot! Azóta én is rájöttem, hogy vannak, akik pusztán a figyelemért hülyítik a másikat és közben semmit sem akarnak tőle. Valójában elég sok az ilyen.
2020. dec. 27. 09:11
 26/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Nem érdemes az olyan emberekre időt szánni.
2020. dec. 29. 06:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!