Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom exének a viselkedésére hogyan reagálnátok?
Már velem van egy féléve, boldogok vagyunk nagyon. Az ex lány bepróbálkozott nála még pár hónapja,hogy újra együtt legyenek,de sikeresen kikerült a képből a lány.
Viszont a közös fotóik fent vannak a lány oldalán,s fáj látni azokat. Persze minek törődök vele tudom...a barátom azt mondta,h akkor olyan korszakát élte,h vállalta a lányt a közösségi hálón is. Most már rájött,h felesleges,s nekem azt mondta,hogy nem akarja sem kiírni,sem közös képeket, én ezt elfogadtam.
A közösségi hálón nem akarja kiírni,s képet sem akar feltenni, s én meg nem erőltettem,mert emiatt nem akarom elveszíteni, sem feszültséget egymás között.
Élőben persze mutatkozik velem.
Ő nagy casanova (volt), meg van a kellő önbizalma, de bízom benne ebből a szempontból.
Azt mondja,hogy azok akik fontosak, tudják,hogy az élete része vagyok.
Hát ez tényleg fura... marmint nem a csaj, hanem a pasid. Te lány, valami nagyon nem kerek ebben a történetben, te nem érzed? Téged miért nem vállal fel? Te nem érdemled meg? Milyen "más korszak" amikor alig pár hónapja volt együtt vele?
És még valami: ha a te nagy casanovád már fél éve csak veled van, ráadásul az exe pár hónapja történt próbálkozását is visszautasította, akkor hogy-hogy még nem vette le a lány a közös fotókat? A visszautasítás után miért nem érzi megalázottnak magát és veszi le büszkeségből? Biztos vissza lett utasítva..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!